Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Vandretur i Manuel Antonio Nationalpark

Vandretur i Manuel Antonio Nationalpark

Costa Rica

Få en autentisk oplevelse af Costa Ricas juvel - Manuel Antonio Nationalpark!

Træd ind i Manuel Antonio Nationalpark på en uforglemmelig vandretur, hvor dyrelivet venter på dig. Her har du chancen for at sætte tempoet, stoppe op, observere og få læring om dyrene, der trives i deres naturlige levesteder. Se dovendyr og et rigt udvalg af abearter, der bevæger sig elegant gennem trækronerne samt slanger, leguaner og mange andre dyr, der hviler i regnskoven.

Tag en pause og nyd lokale, friske frugter og forfriskninger, mens du suger de smukke omgivelser til dig. Hvis du er i humør til mere, kan du fortsætte med en ekstra vandretur til uberørte strande. Her kan du høre historien om Quepoa-indianerne og Costa Ricas fortid i det smukke område. Tag denne unikke oplevelse med dig, som vil give dig et nyt perspektiv på naturen. 

For en behagelig oplevelse anbefales det at medbringe komfortabelt tøj, vandresko, badetøj, solcreme, insektspray, ekstra tøj, sandaler, håndklæde, hat, kamera og kikkert.

Turen varer ca. 2 timer uden den ekstra vandretur og ca. 4 timer med den ekstra vandretur til de uberørte strande.

Priser

Pris per person
580 DKK
Børn ml. 0-5 år
65 DKK
Prisen inkluderer transport, guide, entré og snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer