Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Varmekilder og zipline

Varmekilder og zipline

Costa Rica

Tag med på et uforglemmeligt eventyr med tid til afslapning i varme kilder og en adranelintfyldt zipline tur. Du starter med en vandretur, hvor du får chancen for at svømme i forskellige områder af den krystalklare flod, hvor flere kilder forvandler sig til en forfriskende strøm, der senere bliver til en afslappende termisk flod.

Efter besøget ved kilderne venter der en autentisk kulinarisk oplevelse på en lækker restaurant. Her finder du termiske pools udstyret med en swim-up bar, en hængebro og en vidunderlig panoramisk udsigt over skove og vulkanske bjergkæder. 

Du tager videre til Rio Blanco-kløften, som udgør den spektakulære kulisse for en fantastisk eventyroplevelse. Her kan du udfordre dig selv med 15 platforme, hvoraf 6 er bygget på klipperne, og 9 hænger fra klippevæggene. Oplevelsen inkluderer også en pendulkabel, en "Tarzan-gynge" og ziplines, der sørger for spænding og adrenalinsus.

Undervejs er der en vandstation for at sikre, at alle deltagere forbliver hydrerede under dette uforglemmelige eventyr.

Priser

Pris pr. voksen
2105 DKK
Pris pr. barn (5-11 år)
1265 DKK
Prisen inkluderer transport, guide, frokost og snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer