Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Kom bag facaden og oplev fantastiske Havana på en oplevelsesrig cykeltur.

Cykelturen starter fra dit casa/hotel om morgenen, mens solen endnu ikke er for skarp, og varer cirka 2½ timer. Turen strækker sig over cirka 16 km og er velegnet for alle over 147 cm.

Første stop er Capitolio, hvorefter turen går gennem Chinatown til Plaza de la Revolución med mindesmærket for nationalhelten José Martí.

Efter en kort pause fortsætter du til Colon Cemetery. Entreen er inkluderet, så du kan gå på opdagelse på den imponerende kirkegård, hvor mere end 1 million mennesker er begravet.

Herfra cykler du videre til Calle 23 og Universidad de la Habana, som med sin opførelse i 1728 er det ældste universitet på Cuba. Dernæst går turen til Callejon de Hamel - et smalt og charmerende stræde fyldt med farverige vægmalerier og skulpturer.

Efter besøget i Callejon de Hamel fortsætter du til El Malecon og følger den berømte strandpromenade hele vejen til fortet Castillo de San Salvador de la Punta ved indsejlingen til Havana-bugten.

Herefter cykler du tilbage og afleverer cyklerne, hvorefter byrundturen i den gamle bydel Havana Vieja fortsætter til fods. På turen kommer du til at opleve byens fire største torve – Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Fransisco de Asis og Plaza Vieja.

På gåturen er også inkluderet en drikkepause på Creperie Oasis Nelva, inden du fortsætter til Museo de la Real Fuerza – Cubas ældste fæstning. Herefter går du tilbage via hovedgaden Calle Obispo.

Efter en spændende og oplevelsesrig byrundtur på cykel og til fods anbefaler vi at slutte af med en forfriskende drink på Sloppy Joes bar, inden du fortsætter på egen hånd.

 

Inkluderet i prisen:

- Cykel og cykelhjelm

- Engelsktalende guide

- En flaske vand på cyklen

- Entré til Museo de la Real Fuerza

- Entré til Cristopher Columbus-kirkegården

- En drink på Creperie Oasis Nelva

 

Ikke inkluderet:

- Personlige udgifter på turen

- Drikkepenge

- Evt. frokost

 

Vær opmærksom på, at højden på alle deltagere skal oplyses ved bestilling for at sikre cykler i korrekt størrelse.

Læs mere

Tag på tur igennem den smukke Viñales-dalen på hesteryg og oplev den fantastiske natur og den overdådige udsigt. Der er guide med på hele turen, som blandt andet går forbi en tobakfarm. Her tager I et kort stop, og du får mulighed for at få et indblik i processen med at dyrke og tørre tobakken.

Guiden vil undervejs fortælle om alle de ting, I kommer forbi på turen.

Turen starter klokken 9 og tager ca. fire timer. Guide og leje af hest er inkluderet.

Læs mere

Hvis du vil lære at danse salsa, som du har set det i fjernsynet, så er dette lige noget for dig. Her får du undervisning af en lokal, professionel danseinstruktør, som kan vise dig, hvordan man danser i Cuba.

Du bliver hentet på dit casa/hotel og kørt til danselokalet i Trinidad. Her får du 60 minutters undervisning – enten om morgenen, om eftermiddagen eller om aftenen.

Læs mere

Tag med på havsafari og oplev leguaner på nært hold på Cayo Iguana. Du sejler derud i katamaran eller sejlbåd, og på turen gennem det Caribiske Hav vil du kunne se bugten, havnen og fiskerlandsbyen Casilda.

Ved koralrevet er der mulighed for at snorkle og opleve det fascinerende undervandsliv. Der er snorkleudstyr ombord på båden, og brugen af dette er inkluderet i prisen.

Båden har ligeledes en åben bar, hvor du kan få serveret lækre, smagfulde drinks på turen, ligesom der vil blive serveret frokost ombord.

Ved ankomst Cayo Iguana er der mulighed for at slappe af, svømme en tur og bare nyde de smukke omgivelser, inden turen går tilbage til marinaen.

Det anbefales at have let tøj på samt at medbringe solbriller, solcreme, badetøj, drikkevand, evt. snacks, hat eller kasket, vandre- eller tennissko samt sandaler.

Turen starter fra marinaen omkring klokken 9, og du kan forvente at være tilbage ca. 16.30.

Prisen inkluderer frokost, men transport til marinaen er ikke inkluderet. Transport fra Trinidad til marinaen og retur kan tilkøbes for 390 kr. per bil (max 4 personer).

Læs mere

Oplev ægte cubansk stemning på denne aften med Havana-rom, dans og ​​​​​​god mad på natklubben Tropicana, som er verdensberømt for sit farverige cabaretshow.

Programmet starter klokken 20.30 og varer ca. tre timer.

 

Prisen inkluderer:

- Ekstra gode pladser

- Velkomstdrink

- 1/4 flaske Havana Club Special Old Rum

- 1 soft drink

- 1 appetizer

- Aftensmad

- Danseshow

- Transport

 

Vær opmærksom på, at showet i øjeblikket kun er tilgængeligt onsdag til søndag. Mandag og tirsdag er der lukket.

Læs mere

Tag med på denne smukke gåtur igennem Viñales-dalen, hvor du kan nyde den betagende udsigt og den smukke, grønne natur. 

Sammen med en guide og resten af gruppen går I rundt i området og stopper blandt andet ved en af de lokale tobakfarme. Her kan du få et indblik i processen med at dyrke og tørre tobak.

Undervejs på turen vil du også få mulighed for at smage på den lokale rom, Guayabita.

Turen varer ca. tre timer og starter klokken 09:00. Guiden, som er med på turen, vil fortælle om de ting, I kommer forbi på turen.

Læs mere

Hvis du vil lære at danse salsa, som du har set det i fjernsynet, så er dette lige noget for dig. Her får du undervisning af en professionel, lokal danseinstruktør, som kan vise dig, hvordan man danser i Cuba.

Undervisningen ligger enten om formiddagen eller om eftermiddagen, og prisen inkluderer 2 x 45 minutters undervisning med pause mellem de to lektioner.

Læs mere

Glæd dig til en oplevelsesrig eftermiddag med romsmagning og lækre, cubanske tapas.

På en hyggelig bar i centrum af Viñales, får du mulighed for at smage på flere forskellige cubanske rom, mens den erfarne bartender fortæller om, hvordan rom produceres.

Mellem romsmagningerne serveres velsmagende, lokale tapasanretninger, og når dagen er slut, kan du kalde dig selv rom-ekspert.

Tip! For at fuldende oplevelsen kan du købe en cubansk cigar i baren.

Læs mere

Tag på en spændende og naturskøn udflugt til det smukke naturreservat Topes de Collantes, som ligger ca. 30 minutters kørsel nord for Trinidad.

Topes de Collantes er et utroligt smukt naturområde med frodig jungle, små grotter og huler, skjult mellem bregner, palmer og banantræer, samt livlige floder, smukke vandfald og små badesøer. Desuden er naturreservatet hjem for mange af Cubas farverige, endemiske fugle.

Du bliver hentet i en jeep og kørt til naturreservatet, hvor en skøn vandretur i smukke omgivelser venter. Der er indlagt en frokostpause undervejs på vandreturen. Herefter kører du tilbage til Trinidad.

Prisen inkluderer transport, guide og frokost, og turen er velegnet for alle, der er i god fysisk form. Husk at medbringe vand til turen.

Læs mere

Glæd dig til en oplevelsesrig formiddag med snorkling ved nogle af Cubas allerbedste snorkelsteder – Punta Perdiz og Cueva de los Peces.

Du bliver hentet på dit casa efter morgenmaden og kører først til Cueva de los Peces, som ligger mellem Playa Larga og Playa Girón. I havet ud for Cueva de los Peces findes to flotte rev, som du frit kan udforske med snorkel.

Herefter kører du videre til Punta Perdiz, som er et af Cubas mest populære snorkelsteder med hundredvis af farverige fisk og forskellige typer af koraller ved det smukke koralrev, som er ca. 100 meter fra kysten.

Efter en dejlig formiddag med skønne snorkeloplevelser køres du tilbage til dit casa.

Læs mere