Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Seafari til Cayo Iguana

Tag med på havsafari og oplev leguaner på nært hold på Cayo Iguana. Du sejler derud i katamaran, og på turen gennem det Caribiske Hav vil du kunne se bugten, havnen og fiskerlandsbyen Casila.

 

Ved koralrevet er der mulighed for at dykke. Der er dykkerudstyr ombord på båden, og brugen af dette er inkluderet i prisen.

 

Båden har ligeledes en åben bar, hvor du kan få serveret lækre, smagfulde drinks på turen, ligesom der vil blive serveret frokost ombord.

 

Ved ankomst Cayo Iguana er der mulighed for at slappe af, svømme en tur og bare nyde det, inden turen går tilbage til marinaen.

 

Det anbefales at have let tøj på samt at medbringe solbriller, badetøj, drikkevand, nogle små snacks med sukker og protein, hat eller kasket, vandre- eller tennissko samt sandaler. Det er også en god idé at tage solcreme og naturligvis kamera med.

 

Turen starter fra Marina Marlín Trinidad omkring klokken 9, og du skal forvente at være tilbage ca. 16.30.

 

Prisen inkluderer frokost, men transport til marinaen er ikke inkluderet. Transport fra Trinidad til marinaen og retur kan tilkøbes for 200 kr. per bil (max 4 personer).

Pris per person
550 DKK
Prisen inkluderer frokost, drikkevarer og leje af dykkerudstyr.