Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)

Oplev Abu Dhabis største attraktioner på denne heldagstur med privat chauffør. Læs mere om turen og lad dig friste her.

Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)

Dubai

På denne heldagsudflugt til Abu Dhabi – De Forenede Arabiske Emiraters føderale hovedstad – kommer du til at opleve metropolens allerstørste attraktioner.

Efter cirka halvanden times kørsel med udsigt til de prægtige ørkenlandskaber ankommer du til Abu Dhabi, hvor du starter ud med et besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque, som er en af verdens største moskéer med plads til cirka 40.000 mennesker. Den imponerende moské har 82 kupler, over 1.000 søjler, lysekroner forgyldt med 24 karat guld og verdens største håndvævede tæppe.

Vær opmærksom på, at Sheikh Zayed Grand Mosque har en streng dresscode, som skal følges for at få adgang til moskéen. Alle besøgende skal være iført lange bukser eller lang nederdel samt langærmet bluse eller skjorte. Shorts samt stramtsiddende eller gennemsigtigt tøj er ikke tilladt. Kvinder skal desuden tildække deres hår med et tørklæde.

Derefter går turen til Heritage Village, hvor du kan opleve en fantastisk smuk rekonstruktion af en traditionel oaselandsby. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan livet i ørkenen var i gamle dage, og lade dig selv føre tilbage til tiden, før Abu Dhabi blev moderniseret.

I Heritage Village er der også mulighed for at se lokale kunsthåndværkere, som for eksempel laver keramik, blæser glas og væver stof på en væv. Kunstnerne sælger gerne ud af deres ting, og i nogle tilfælde er det også muligt selv at prøve kræfter med de forskellige håndværk.

Efter et besøg i fortiden kører du ad Corniche Road langs den smukke kystlinje til det lokale daddelmarked, hvor du kan købe og smage nogle af de bedste tørrede dadler i regionen. På vejen tilbage passerer du Abu Dhabis berømte Formel 1-bane samt forlystelsesparken Ferrari World, hvor det vil være muligt at tage et fotostop eller to, inden turen går tilbage til Dubai.

Priser

Pris per person
110 USD
Turen bestilles direkte hos vores samarbejdspartner efter ankomst til Dubai.
Fakta om Dubai
  • Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi
  • Arabisk og engelsk
  • Dirham (AED)
  • 2,5 mio.
  • 23-41°C
  • Sommertid +2 timer, vintertid +3 timer