Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Tag på et hyggeligt dinner-cruise på en traditionel dhow og nyd en lækker buffetmiddag med arabiske og internationale retter. Inkluderet i prisen er også alkoholfri drikkevarer samt underholdning ombord på båden.
 
Mens den charmerende træbåd sejler af sted ad Dubai Creek, har du god tid til at tale om dagen, der er gået eller nyde roen og den smukke udsigt til blandt andet Dubai Marina, Palm Jumeirah samt et væld af imponerende og futuristiske bygningsværker i moderne Dubai.

Læs mere

Du bliver hentet på hotellet i en kraftfuld, firhjulstrukken jeep.
 
Efter cirka 45-60 minutters kørsel når du frem til ørkenen, hvor chaufføren lukker noget af luften ud af dækkene, så I er klar til den nervepirrende og adrenalinfyldte rutsjebanetur – kendt som ’dune bashing’ – henover det storslåede og endeløse ørkenlandskab.
 
Herefter går turen til den betagende ørkenlejr, som er bygget i traditionel beduinstil. Du bliver budt velkommen med en ’gahwa’, som består af arabisk kaffe og dadler, hvorefter du kan du slappe af på de hyggelige, lave puder og nyde den inkluderede grillmiddag.
 
Et af aftenens højdepunkter vil formentlig være den fortryllende dans ’Tanoora’ og det imponerende mavedanseshow. Der er også mulighed for at ride på kamel, få en hennatatovering, nyde en ’shisha’ (vandpibe) eller prøve kræfter med sandboarding.
 
Når aftenen er slut, går turen tilbage til hotellet – forhåbentlig med en masse fantastiske minder fra ørkenen i bagagen.

Læs mere

Oplev Dubais absolutte højdepunkter på denne heldagstur med privat, engelsktalende chauffør.
 
Formiddag: Historiske Dubai
Om formiddagen kommer du til at opleve Grand Jumeirah Mosque, som er en af de smukkeste og mest fotograferede moskéer i De Forenede Arabiske Emirater.
 
Du fortsætter forbi Dubai Creek til det gamle Al Fahidi Historical District, som i daglig tale er kendt som Al Bastkiya-kvarteret. Området er let genkendeligt og meget charmerende med sine unikke vindtårne og smalle stræder. Her kan du også opleve Dubai Museum, som ligger i Al Fahidi Fort og giver en fantastisk indsigt i den traditionelle, emiratiske livsstil.
 
Herfra går turen videre til Dubais velduftende ’spice souk’, som byder på et væld af spændende krydderier og engang var centrum for al krydderihandel i hele landet.
 
Rundturen i historiske Dubai sluttes af i den enorme og velbesøgte ’gold souk’, som er berømt for sine hundredvis af guldbutikker.
 
Eftermiddag: New Dubai
Om eftermiddagen kører du langs den berømte Palm Jumeirah, der har form som en palme, huser et væld af luksuriøse hoteller og af nogle betegnes som verdens ottende vidunder.
 
Turen går dernæst til det nærliggende Jumeirah-område, hvor der er tid til et fotostop nær det ikoniske luksushotel Burj Al Arab.
 
Herefter besøger du ’Downtown Dubai’, som blandt andet byder på verdens største mall – Dubai Mall, verdens højeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferede springvand – Dubai Fountain, som hver aften byder på imponerende og betagende shows.
 
Efter showet kører chaufføren dig tilbage til hotellet, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Læs mere

Oplev de største højdepunkter og mest fascinerende bygningsværker i det nye, moderne Dubai på denne halvdagstur med privat chauffør.
 
Du starter med at køre langs den verdensberømte Palm Jumeirah Island, der er formet som en palme og huser nogle af millionbyens mest luksuriøse hoteller. Fortsæt derefter til det nærliggende område Jumeirah, hvor du har et fotostop i nærheden af Burj Al Arab – verdens mest ikoniske og luksuriøse hotel.
 
Herefter kører du til metropolens nuværende centrum: ’Downtown Dubai’, hvor du kommer til at opleve verdens største mall – Dubai Mall, verdens højeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferede springvand – Dubai Fountain, som hver aften byder på betagende og imponerende shows.
 
Efter showet bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Læs mere

På denne heldagsudflugt til Abu Dhabi – De Forenede Arabiske Emiraters føderale hovedstad – kommer du til at opleve metropolens allerstørste attraktioner.
 
Efter cirka halvanden times kørsel med udsigt til de prægtige ørkenlandskaber ankommer du til Abu Dhabi, hvor du starter ud med et besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque, som er en af verdens største moskéer med plads til cirka 40.000 mennesker. Den imponerende moské har 82 kupler, over 1.000 søjler, lysekroner forgyldt med 24 karat guld og verdens største håndvævede tæppe.
 
Vær opmærksom på, at Sheikh Zayed Grand Mosque har en streng dresscode, som skal følges for at få adgang til moskéen. Alle besøgende skal være iført lange bukser eller lang nederdel samt langærmet bluse eller skjorte. Shorts samt stramtsiddende eller gennemsigtigt tøj er ikke tilladt. Kvinder skal desuden tildække deres hår med et tørklæde.
 
Derefter går turen til Heritage Village, hvor du kan opleve en fantastisk smuk rekonstruktion af en traditionel oaselandsby. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan livet i ørkenen var i gamle dage, og lade dig selv føre tilbage til tiden, før Abu Dhabi blev moderniseret.
 
I Heritage Village er der også mulighed for at se lokale kunsthåndværkere, som for eksempel laver keramik, blæser glas og væver stof på en væv. Kunstnerne sælger gerne ud af deres ting, og i nogle tilfælde er det også muligt selv at prøve kræfter med de forskellige håndværk.
 
Efter et besøg i fortiden kører du ad Corniche Road langs den smukke kystlinje til det lokale daddelmarked, hvor du kan købe og smage nogle af de bedste tørrede dadler i regionen. På vejen tilbage passerer du Abu Dhabis berømte Formel 1-bane samt forlystelsesparken Ferrari World, hvor det vil være muligt at tage et fotostop eller to, inden turen går tilbage til Dubai.

Læs mere