Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Dubais højdepunkter (heldagstur)

Oplev Dubais højdepunkter på denne heldagstur, hvor du både oplever historiske Dubai samt New Dubai med storslået arkitektur og shopping i verdensklasse.

Dubais højdepunkter (heldagstur)

Dubai

Oplev Dubais absolutte højdepunkter på denne heldagstur med privat, engelsktalende chauffør.

Formiddag: Historiske Dubai

Om formiddagen kommer du til at opleve Grand Jumeirah Mosque, som er en af de smukkeste og mest fotograferede moskéer i De Forenede Arabiske Emirater.

Du fortsætter forbi Dubai Creek til det gamle Al Fahidi Historical District, som i daglig tale er kendt som Al Bastkiya-kvarteret. Området er let genkendeligt og meget charmerende med sine unikke vindtårne og smalle stræder. Her kan du også opleve Dubai Museum, som ligger i Al Fahidi Fort og giver en fantastisk indsigt i den traditionelle, emiratiske livsstil.

Herfra går turen videre til Dubais velduftende ’spice souk’, som byder på et væld af spændende krydderier og engang var centrum for al krydderihandel i hele landet.

Rundturen i historiske Dubai sluttes af i den enorme og velbesøgte ’gold souk’, som er berømt for sine hundredvis af guldbutikker.

Eftermiddag: New Dubai
Om eftermiddagen kører du langs den berømte Palm Jumeirah, der har form som en palme, huser et væld af luksuriøse hoteller og af nogle betegnes som verdens ottende vidunder.

Turen går dernæst til det nærliggende Jumeirah-område, hvor der er tid til et fotostop nær det ikoniske luksushotel Burj Al Arab.

Herefter besøger du ’Downtown Dubai’, som blandt andet byder på verdens største mall – Dubai Mall, verdens højeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferede springvand – Dubai Fountain, som hver aften byder på imponerende og betagende shows.

Efter showet kører chaufføren dig tilbage til hotellet, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Priser

Pris per person
100 USD
Turen bestilles direkte hos vores samarbejdspartner efter ankomst til Dubai.
Fakta om Dubai
  • Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi
  • Arabisk og engelsk
  • Dirham (AED)
  • 2,5 mio.
  • 23-41°C
  • Sommertid +2 timer, vintertid +3 timer