>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ørkensafari

Du bliver hentet på hotellet i en kraftfuld, firhjulstrukken jeep. Efter cirka 45-60 minutters kørsel når du frem til ørkenen, hvor chaufføren lukker noget af luften ud af dækkene, så I er klar til den nervepirrende og adrenalinfyldte rutsjebanetur – kendt som ’dune bashing’ – henover det storslåede og endeløse ørkenlandskab.

Herefter går turen til den betagende ørkenlejr, som er bygget i traditionel beduinstil. Du bliver budt velkommen med en ’gahwa’, som består af arabisk kaffe og dadler, hvorefter du kan du slappe af på de hyggelige, lave puder og nyde den inkluderede grillmiddag.

Et af aftenens højdepunkter vil formentlig være den fortryllende dans ’Tanoora’ og det imponerende mavedanseshow. Der er også mulighed for at ride på kamel, få en hennatatovering, nyde en ’shisha’ (vandpibe) eller prøve kræfter med sandboarding.

Når aftenen er slut, går turen tilbage til hotellet – forhåbentlig med en masse fantastiske minder fra ørkenen i bagagen.

Pris per person
45 USD
Turen bestilles direkte hos vores samarbejdspartner efter ankomst til Dubai.