Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Port Louis og tur i det nordlige Mauritius

Oplev Mauritius' skønhed med besøg i Pamplemousses' botaniske have og Chateau de Labourdonnais. Nyd en billedskøn udsigt ved Cap Malheureux, smagfuld frokost og en tur gennem Port Louis' markeder. Afslut med shopping i Caudan Waterfront.

Port Louis og tur i det nordlige Mauritius

Mauritius

Din dag begynder kl. 8.00, hvor du bliver afhentet fra dit hotel og kørt til Pamplemousses botaniske have, en skattekiste af øens botaniske og historiske arv.

Herefter leder turen til Chateau de Labourdonnais, et storslået gods etableret i 1774. Nyd et fotostop ved Cap Malheureux for at beundre den spektakulære udsigt over de nærliggende øer fra Mauritius' nordlige spids.

Til frokost kan du glæde dig til et måltid i en fremragende restaurant, der er kendt for sine smagfulde kinesiske og asiatiske retter.

Oplev den mauritiske gæstfrihed, mens du udforsker et farverigt udvalg af frugter og grøntsager på Port Louis-markedet.

Se kirker, templer, moskeer og pagoder side om side, og få indblik i øens mangfoldige kultur.

Besøg derefter Caudan Waterfront, et unikt indkøbscenter i Mauritius, der forener moderne arkitektur med historisk charme. Dagen afsluttes kl. 16.15, hvor du kører tilbage til dit hotel.

Priser

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer