>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

På denne heldagstur med katamaran kommer du til at opleve Mauritius' sydøstkyst og paradisøen Ile aux Cerfs, som er berømt for sine perfekte, finkornede og kridhvide strande.

Nyd udsigten til de smukke bjerge og små øer med en drink i hånden, mens du sejler rundt i den rolige lagune, og lad dig herefter forkæle med en hyggelig BBQ-frokost på Ile aux Cerfs.

Undervejs får du mulighed for at bade, så husk at medbringe badetøj, solcreme og håndklæde.

Inkluderet i prisen: BBQ-frokost og drikkevarer ad libitum ombord på katamaranen (vand, sodavand, juice, øl, rom og lokal vin).

Læs mere

På denne heldagstur finder du ud af, hvorfor Mauritius er kendt som et sandt shoppingparadis. I øens andenstørste by, Curepipe, får du mulighed for at handle blandt andet cashmere, lokal rom og smykker – toldfrit. Du kan også opleve en modelskibsbutik, hvor lokale håndværkere laver imponerende detaljerede modeller af historiske krigsskibe.

Derefter går turen videre til den sovende vulkan ved Trou aux Cerfs, hvorfra der er en fantastisk udsigt over øen.

Oplev også hindutemplet ved Ganga Talao – en hellig sø, som hinduerne mener er forbundet med Ganges-floden i Indien.

Frokosten indtages på den fashionable restaurant Magic Spoon, som er beliggende på Avalon Golf & Country Club med en spektakulær udsigt over den smukke golfbane og de majestætiske, omkringliggende bjerge.

Til sidst besøger du Seven Coulered Earths og Chamarel Waterfalls, som med sine 83 højdemeter og frodige omgivelser er et utroligt smukt syn.

Læs mere

Oplev den sydlige del af Mauritius på ATV på denne heldagstur, som tager dig til nogle af de smukkeste attraktioner i området.

Du starter ud ved Andrea Lodges og kører langs de stejle klipper ved naturskønne Gris-Gris med en fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean. Kysten på denne del af øen er mere rå, da den ikke er omgivet af koralrev, og de enorme bølger skaber fascinerende vandsprøjt, når de kolliderer med de stejle klipper.

På turen får du adskillige fantastiske naturoplevelser ved Savanne River, de vulkanske klipper ved Gris-Gris, La Roche qui Pleure (Crying Rock), Terracine, Cheminée de Fontenelle og majestætiske Rochester Falls, som er Mauritius' bredeste vandfald.

Udflugten på ATV inkluderer frokost samt muligheden for at tage en svømmetur ved det imponerende vandfald.

Læs mere

Casela World of Adventures er den mest besøgte attraktion i Mauritius og har eksisteret siden 1979. Den 14 hektar store park startede som et fuglereservat, men har løbende udvidet, så parken i dag huser 1.500 fugle, løver, zebraer, giraffer, næsehorn, flamingoer, kuduer, kæmpeskildpadder og mange andre dyr.

Oplev zebraer, strudse, antiloper og andre afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser på safari med parkens safaribus, eller tilkøb en safari på ATV eller segway for at komme endnu tættere på dyrene.

Drømmer du om at komme helt tæt på, er der mulighed for flere forskellige tilkøb. Du kan blandt andet:
 

  • Fodre giraffer, næsehorn eller dværgflodheste
  • Fiske i fiskesøen
  • Fodre kæmpeskildpadder
  • Ride på kameler eller heste
  • Klappe og få taget billeder med en løve eller gepard


Foruden de mange dyreoplevelser tilbyder parken en række hæsblæsende forlystelser, som kan få adrenalinen til at pumpe hos de fleste. Prøv for eksempel den 400 meter lange zip-line, som sender dig gennem den fri luft med en fantastisk udsigt til de smukke omgivelser, eller tag en tur i Tulawaka Gold Coaster – parkens nyeste rutsjebane, som sender gæster af sted enkeltvist eller parvist med op til 45 km/t.

For familiens mindste byder Casela World of Adventures også på en fin legeplads og en Petting Zoo, hvor det er muligt at klappe kæmpeskildpadder, kaniner, geder og andre husdyr.

 

Læs mere

En heldagstur, hvor du får et indblik i det multikulturelle Mauritius.

På øens nordligste spids finder du Cap Malheureux (Cape Misfortune), som er opkaldt efter de mange skibe, som er gået på grund på klipperne ud for kysten. Stedet er af stor historisk betydning, da det var her, briterne endelig besejrede franskmændene og overtog øen i 1810.

I dag er Cap Malheureux særligt kendt for sin charmerende, lille landsbykirke med det karakteristiske røde tag og en betagende udsigt over havet og de omkringliggende øer. På trods af de mange turister, som besøger stedet, føles det stadig meget lokalt, og tiden lader nærmest til at være gået i stå i den lille, maleriske landsby.

Cirka 5 km fra Cap Malheureux finder du Grand Baie, som står i skærende kontrast til den stille fiskerlandsby i nord. Grand Baie er den største turist- og badeby på Mauritius og byder på et væld af aktiviteter, restauranter, barer, hoteller og shoppingmuligheder.

Du fortsætter sydpå til Port Louis – hovedstaden i Mauritius, som også er det administrative og forretningsmæssige centrum. Travle Port Louis summer af aktivitet i løbet af dagen, men er også fuld af kulturelle og historiske skatte.

Oplev blandt andet Citadel of Port Louis, som også er kendt som Fort Adelaide. Fortet er beliggende i 100 meters højde på toppen af Petite Montagne med en eminent udsigt over såvel havnen som hele hovedstaden.

Det storslåede Citadel blev bygget mellem 1834 og 1840 for at beskytte byen mod optøjer under afskaffelsen af slaveri. I dag bruges fortet til lokale og internationale koncerter og shows, og Citadel er absolut et besøg værd for den spændende historie og fantastiske udsigt.

Turen rundes af med shopping ved Le Caudan Waterfront, som med sine cirka 170 butikker tilbyder et imponerende bredt udvalg fra sportsudstyr, bøger og magasiner til badetøj, kropspleje, smykker og ure. Desuden er der rig mulighed for at shoppe mauritiske kvalitetstekstiler fra lokale designere samt kendte, internationale mærker.

Frokost er inkluderet i udflugten.

Læs mere

Drømmer du om at opleve og måske endda svømme med delfiner?

Så er 'Dolphins Encounter' den perfekte udflugt for dig.

Med speedbåd sejler du ud i bugten, hvor du har mulighed for at opleve delfinerne i deres naturlige omgivelser. Hvis omstændighederne tillader det, får du også lov at hoppe i vandet og svømme med de prægtige dyr.

Du vælger selv, om du vil have en halvdagstur eller en heldagstur. Uanset hvad skal du regne med at stå tidligt op (afgang kl. 07.00) for at få de optimale betingelser for at svømme med delfiner.

Husk at medbringe badetøj, strandhåndklæde og solcreme.

Læs mere

Tag på øhop og oplev nogle af de smukkeste øer og områder i det sydøstlige Mauritius.

Oplev blandt andet Île aux Phares, Îlot Flamants og Île de la Passe, hvor du blandt andet kan opleve ruiner fra den britiske og franske kolonitid.

Turen går også forbi Île aux Aigrettes, som er hjemsted for de sidste rester af den tørre kystskov, som engang fandtes over det meste af Mauritius. Øen blev i 1965 erklæret for naturreservat, og en intens bevaringsindsats har sikret, at sjældne planter og dyr, som for længst er forsvundet fra fastlandet, stadig findes på øen.

Dernæst besøger du den private ø Île des Deux Cocos, som med sin beliggenhed ved Blue Bay Marine Park er indbegrebet af tropisk luksus med rene, hvide sandstrande og roligt krystalklart vand.

Frokosten serveres på den berømte ø Île aux Cerfs, som er kendt for sine fantastiske paradisstrande, og som er et must-see, når du rejser til Mauritius.

Læs mere

På denne udflugt besøger du først den gamle Beau Plan sukkermølle, som i dag er omdannet til et moderne sukkermuseum. Sukker har i mange år været Mauritius' primære eksportvare, og på museet får du et indblik i sukkers betydning for Mauritius' historie og identitet.

Oplev også den enorme sukkerfabrik, som var i brug indtil 1970'erne, og de gamle maskiner som er dækket med tusindvis af lys.

Derefter går turen til Mauritius' National Botanical Garden, som ligger i Pamplemousse og er en af Mauritius' mest besøgte attraktioner. Den botaniske have breder sig over et enormt område og huser mere end 650 forskellige planter, heriblandt de berømte Baobab-træer, 85 forskellige typer af palmer, enorme kæmpeåkander, en lang række medicinske planter, en stor krydderihave og meget mere.

Sidste stop på turen er havnebyen Port Louis, som er Mauritius' hovedstad og landets største by.

Læs mere

Heldagstur hvor du oplever det traditionelle Mauritius og lærer om øens folk, historie og traditioner inden for især sukkerrørsindustrien og teproduktionen.

Turen starter med et besøg på Domaine des Aubineaux – et smukt hus fra kolonitiden, som er blevet ombygget til et spændende museum med fokus på Mauritius’ historiske teproduktion.

Lad dig føre tilbage i tiden og bliv klogere på teproduktionens betydning på Mauritius. Oplev også antikke møbler fra det 17. århundrede samt en imponerende samling billeder af koloniale huse.

Andet stop på turen er Mauritius’ største tefabrik Bois Chéri. Her får du en rundvisning på fabrikken og i teplantagen, som har en fantastisk udsigt over den sydlige del af Mauritius. På stedet arrangeres også tesmagning, hvor du får mulighed for at smage nogle af de forskellige typer af te, som produceres på fabrikken.

‘The Tea Route’ rundes af med et besøg på herskabelige St Aubin med sine frodige haver og sit romdestilleri. Markerne omkring St Aubin har været brugt til dyrkning af sukkerrør siden 1819, og drevet af en konstant søgen efter kompromisløs kvalitet, har plantagen løbende udviklet sig, så den i dag forener innovation, tradition, den menneskelige dimension og miljøbeskyttelse på imponerende vis.

Frokosten indtages på St Aubin, hvis restaurant er placeret i det imponerende, koloniale hus og byder på velsmagende, mauritiske retter.

Læs mere