Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

På denne heldagstur med katamaran kommer du til at opleve Mauritius' sydøstkyst og paradisøen Ile aux Cerfs, som er berømt for sine perfekte, finkornede og kridhvide strande.

Nyd udsigten til de smukke bjerge og små øer med en drink i hånden, mens du sejler rundt i den rolige lagune, og lad dig herefter forkæle med en hyggelig BBQ-frokost på Ile aux Cerfs.

Undervejs får du mulighed for at bade, så husk at medbringe badetøj, solcreme og håndklæde.

Inkluderet i prisen: BBQ-frokost og drikkevarer ad libitum ombord på katamaranen (vand, sodavand, juice, øl, rom og lokal vin).

Læs mere

På denne heldagstur finder du ud af, hvorfor Mauritius er kendt som et sandt shoppingparadis. I øens andenstørste by, Curepipe, får du mulighed for at handle blandt andet cashmere, lokal rom og smykker – toldfrit. Du kan også opleve en modelskibsbutik, hvor lokale håndværkere laver imponerende detaljerede modeller af historiske krigsskibe.

Derefter går turen videre til den sovende vulkan ved Trou aux Cerfs, hvorfra der er en fantastisk udsigt over øen.

Oplev også hindutemplet ved Ganga Talao – en hellig sø, som hinduerne mener er forbundet med Ganges-floden i Indien.

Frokosten indtages på den fashionable restaurant Magic Spoon, som er beliggende på Avalon Golf & Country Club med en spektakulær udsigt over den smukke golfbane og de majestætiske, omkringliggende bjerge.

Til sidst besøger du Seven Coulered Earths og Chamarel Waterfalls, som med sine 83 højdemeter og frodige omgivelser er et utroligt smukt syn.

Læs mere

Casela World of Adventures er den mest besøgte attraktion i Mauritius og har eksisteret siden 1979. Den 14 hektar store park startede som et fuglereservat, men har løbende udvidet, så parken i dag huser 1.500 fugle, løver, zebraer, giraffer, næsehorn, flamingoer, kuduer, kæmpeskildpadder og mange andre dyr.

Oplev zebraer, strudse, antiloper og andre afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser på safari med parkens safaribus, eller tilkøb en safari på ATV eller segway for at komme endnu tættere på dyrene.

Drømmer du om at komme helt tæt på, er der mulighed for flere forskellige tilkøb. Du kan blandt andet:
 

  • Fodre giraffer, næsehorn eller dværgflodheste
  • Fiske i fiskesøen
  • Fodre kæmpeskildpadder
  • Ride på kameler eller heste
  • Klappe og få taget billeder med en løve eller gepard


Foruden de mange dyreoplevelser tilbyder parken en række hæsblæsende forlystelser, som kan få adrenalinen til at pumpe hos de fleste. Prøv for eksempel den 400 meter lange zip-line, som sender dig gennem den fri luft med en fantastisk udsigt til de smukke omgivelser, eller tag en tur i Tulawaka Gold Coaster – parkens nyeste rutsjebane, som sender gæster af sted enkeltvist eller parvist med op til 45 km/t.

For familiens mindste byder Casela World of Adventures også på en fin legeplads og en Petting Zoo, hvor det er muligt at klappe kæmpeskildpadder, kaniner, geder og andre husdyr.

Læs mere

Drømmer du om at opleve og måske endda svømme med delfiner?

Så er 'Dolphins Encounter' den perfekte udflugt for dig.

Med speedbåd sejler du ud i bugten, hvor du har mulighed for at opleve delfinerne i deres naturlige omgivelser. Hvis omstændighederne tillader det, får du også lov at hoppe i vandet og svømme med de prægtige dyr.

Du vælger selv, om du vil have en halvdagstur eller en heldagstur. Uanset hvad skal du regne med at stå tidligt op for at få de optimale betingelser for at svømme med delfiner.

Husk at medbringe badetøj, strandhåndklæde og solcreme.

Læs mere

Tag på øhop, og oplev nogle af de smukkeste øer og områder i det sydøstlige Mauritius.

Oplev Île aux Phares, Îlot Flamants og Île de la Passe, hvor du kan se ruiner fra den britiske og franske kolonitid.

Turen går også forbi Île aux Aigrettes, som er hjemsted for de sidste rester af den tørre kystskov, der engang dækkede det meste af Mauritius. Øen blev erklæret for naturreservat i 1965, og en intens bevaringsindsats har sikret, at sjældne planter og dyr, som for længst er forsvundet fra fastlandet, stadig kan findes på øen.

Den private ø Íle des Deux Cocos ligger i Blue Bay Marine Park og er indbegrebet af tropisk luksus med rene, hvide sandstrande og roligt, lyseblåt vand.

Frokosten serveres på den berømte Ïle aux Cerfs, der er kendt for sine fantastiske paradisstrande og et must-see, når man rejser til Mauritius.

Læs mere

Din dag begynder kl. 8.00, hvor du bliver afhentet fra dit hotel og kørt til Pamplemousses botaniske have, en skattekiste af øens botaniske og historiske arv.

Herefter leder turen til Chateau de Labourdonnais, et storslået gods etableret i 1774. Nyd et fotostop ved Cap Malheureux for at beundre den spektakulære udsigt over de nærliggende øer fra Mauritius' nordlige spids.

Til frokost kan du glæde dig til et måltid i en fremragende restaurant, der er kendt for sine smagfulde kinesiske og asiatiske retter.

Oplev den mauritiske gæstfrihed, mens du udforsker et farverigt udvalg af frugter og grøntsager på Port Louis-markedet.

Se kirker, templer, moskeer og pagoder side om side, og få indblik i øens mangfoldige kultur.

Besøg derefter Caudan Waterfront, et unikt indkøbscenter i Mauritius, der forener moderne arkitektur med historisk charme. Dagen afsluttes kl. 16.15, hvor du kører tilbage til dit hotel.

Læs mere