Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Jagt i Sydafrika

Drømmer du om at prøve at gå på jagt i Sydafrika? Udlev drømmen på din safarirejse med Flamingo Tours.

Jagt i Sydafrika

Sydafrika

Drømmer du om at prøve at gå på jagt i Sydafrika? Uanset om du er jæger eller blot har en jæger gemt i maven, har du mulighed for at udleve drømmen under dit ophold på Lamai Safari Lodges.
 
Uden interesse fra jægere ville mange områder blive udlagt til landsbrugsjord, hvorved dyrenes levesteder forsvinder. Jagt i Sydafrika kan derfor, når den forvaltes forsvarligt, være med til at bevare bestanden af dyr.
 
Jagt foregår ikke i det 10.000 ha store Big Five-område, hvor der køres safari, men derimod på Lamai Safaris private jagtfarm, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra lodgen.
 
Med henblik på at bevare biodiversiteten i området planlægges jagt altid ud fra stedets naturplejeplan, og det er kun udvalgte dyr, som der er ekstra af i reservatet, der må skydes.
 
Det kræver ikke jagttegn at gå på jagt i Sydafrika. For at deltage i jagt hos Lamai Safari skal du dog bestå en skydeprøve inden jagten.
 
Som udgangspunkt forsøges jagten altid planlagt på fridagen. Er det ikke muligt, bliver du naturligvis inddraget i, hvilken dag det så skal være. Der gives ikke kompensation for manglende deltagelse i game drives eller andre udflugter den pågældende dag.
 
Vær opmærksom på, at jagt skal bestilles samtidig med resten af rejsen eller senest en måned før ankomst.
 
Lamai Safari formidler gerne kontakt til konservatorer i området, som også kan hjælpe med hjemtransport. Du skal forvente, at det tager cirka et år, før trofæet kommer frem til dig.

Priser

Pris per person (1:1)
4000 ZAR
Pris per person (1:2)
3000 ZAR
Prisen inkluderer indskydning, riffelleje og patroner. Jagten skal bestilles senest en måned før ankomst. Ved anskydning af dyr betales fuld pris.