Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Panoramaruten og Drakensbjergene

På heldagsudflugten "Panoramaruten og Drakensbjergene" kan du glæde dig til at opleve nogle af verdens smukkeste steder. Læs mere her.

Panoramaruten og Drakensbjergene

Sydafrika

På denne heldagsudflugt ad Panoramaruten kommer du til at opleve nogle af verdens smukkeste steder, herunder de imponerende Drakensbjerge med sine klippeformationer og mange udsigtspunkter. Blyde River Canyon skærer sig igennem den nordlige del af bjergene og er med sin frodige, subtropiske vegetation en af de smukkeste kløfter i verden.

Du kommer også til at opleve Three Rondavels, som er tre bjergformationer, der har form som de traditionelle sydafrikanske hytter, samt Bourke’s Luck Potholes’ smukke vandfald og helt unikke røde klippeformationer, der markerer begyndelsen til Blyde River Canyon. Videre oplever du også udsigtspunktet, der kaldes ”God’s Window” på grund af den helt imponerende udsigt over den frodige nationalpark. I klart vejr kan man ane horisontens bue. 

Turen varer ca. 6-8 timer. Mæt af oplevelser vender du tilbage til lodgen.

Priser

Pris per person
3000 ZAR
Prisen er per person ved minimum 2 personer. Turen bestilles på Lamai Safari Lodges. Der tages forbehold for udsolgte ture - især i højsæson.
Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer