Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Udvid med badeferie på Zanzibar

Ekstra tur - Udvid med badeferie på Zanzibar - Sydafrika - Læs mere her

Udvid med badeferie på Zanzibar

Sydafrika

Vil du virkelig forkæle dig selv, anbefaler vi, at du forlænger din rejse med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, hvor selvforkælelse er nøgleordet.

Kom helt ned i tempo, mens du daser på de kridhvide, palmeklædte paradisstrande, tager en dukkert i det azurblå hav eller suger solens stråler til dig ved hotellets indbydende poolområde. En badeferie på Zanzibar giver dig rig mulighed for at koble fra og fordøje de mange indtryk og oplevelser fra safarirejsen.

Paradisøen byder dog også på andet og mere end lækre sandstrande. Det krystalklare Indiske Ocean danner rammen om en lang række aktivitetsmuligheder, herunder dykning og snorkling ved de smukke koralrev, sejlture på traditionelle dhows, kæmpeskildpaddekolonier samt fisketure med mulighed for at opleve vilde delfiner.
På land kan du besøge en af øens mange krydderiplantager eller gå på opdagelse i Zanzibar Citys gamle bydel Stone Town, som på grund af sin farvestrålende kultur og historiske bygninger er på UNESCOs verdensarvsliste.

Uanset om du foretrækker ro og afslapning eller udflugter og aktiviteter, er Zanzibar en perfekt afslutning på enhver oplevelsesrig rejse.

Priser

Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer