Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Vandretur på Taffelbjerget

Oplev en uforglemmelig vandretur på Taffelbjerget i Cape Town. Vælg mellem tre fantastiske ruter og nyd betagende udsigter, frodig natur og historiske oplevelser.

Vandretur på Taffelbjerget

Sydafrika

Tag på et uforglemmeligt eventyr med denne fascinerende vandretur på Taffelbjerget. 

Den legendariske "Skeleton Gorge" er en favorit for både lokale og turister og starter i den verdensberømte Kirstenbosch Garden. Begynd din rejse med at fordybe dig i Kirstenboschs skønhed, slentre gennem de anerkendte haver og beundre den unikke flora, herunder den imponerende Canopy Walkway.

Dybere inde på den frodige østside af Taffelbjerget, vil du være omgivet af en malerisk jungle og en betagende udsigt over indlandet. Stien fører dig gradvist til et spændende stigeafsnit, der tilføjer ekstra spænding til din opstigning. Den skyggefulde skovvandring er prydet med storslået flora og fauna, der skaber en fredfyldt atmosfære, som gør klatringen til en sand fornøjelse.

Undervejs tages en kort paruse for at opdage den skjulte perle, som de historiske Table Mountain-reservoirer er. Når du når toppen, kan du forberede dig på at blive fortryllet af de krystalklare vandløb og panoramaudsigten over Cape Town og dens majestætiske bjergkæder. Når du står på toppen af det højeste punkt, Maclear's Beacon, på imponerende 1065 m, får du udsigt over Table Bay og den ikoniske Robben Island.

Turen slutter med en afslappet slentretur mod Upper Cable Car-stationen, hvor dit lift med svævebanen venter. Lad dig overraske af den smukke 360-graders udsigten, mens svævebanen elegant roterer og giver dig en helt fantastisk oplevelse. Turen afsluttes med, at du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Priser

Prisen inkluderer transport, guide, vand, frokost og snacks.
Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer