>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Den arabiske dhow forlader Shimoni havn om morgenen. Du bliver budt velkommen ombord med te og kaffe samt en kort briefing om turen.

Undervejs kan du opleve hvalhajer og pukkelhvaler, der passerer båden på deres migrationsruter, og mens du snorkler ved koralrevet, kan du være heldig at få besøg af nogle af de mange delfiner, som ofte kommer og hilser på.

Frokost serveres på øen.

Transport til og fra hotellet er inkluderet i prisen.

Læs mere

Du bliver kørt til Fumba Village, hvor den hyggelige sejlbåd - en traditionel Dhow med motor - ligger klar til dagens sejltur.

Sejlturen foregår hovedsageligt i Menai-bugten, hvor du har mulighed for at møde både pukkelhvaler og delfiner.

Her sættes anker et trygt sted, hvor du kan bade og snorkle. Kvalitetsudstyr til snorkling kan lånes på båden i mange forskellige størrelser. Efter frokost er det desuden muligt at få en lille sejltur i en kano skåret ud af et mangotræ.

Frugt, vand og mineralvand er til disposition på hele turen.

Læs mere

Zanzibars første og eneste nationalpark ligger midt i Jozani Forest. Parken har et rigt dyreliv, som blandt andet byder på flere sjældne og truede dyrearter.

Du har eksempelvis mulighed for at opleve cirka 40 forskellige sommerfuglearter og 50 forskellige fuglearter. Desuden kan du være heldig at opleve den røde colobus-abe, som eftersigende kun findes på Zanzibar.

De høje træer og palmer i Jozani Forest er et smukt syn, og skoven siges at være et stort, levende apotek, hvor hver plante eller træ kan kurere et eller andet.

Vær opmærksom på, at det af hensyn til dyr og planter ikke er tilladt at gå uden for stierne uden en guide.

Udflugten tager 1-3 timer.

Læs mere

Tag på et stemningsfyldt Dhow Sunset Cruise og nyd den fantastiske solnedgang samt udsigten til Stone Town fra vandet.

Sidst på eftermiddagen sejler du ud på det azurblå hav fra Stone Town. Musikanterne ombord tager deres instrumenter frem og spiller sange om kærlighed og tab, imens mandskabet serverer kanapeer og drikke efter eget ønske.

Nyd den smukke solnedgang, hør historier fra mandskabet og slap af, imens du driver stille rundt i de smukke farver fra himlen og havet.

Turen tager 1-2 timer.

Læs mere

Vi bliver hentet på hotellet, hvorefter vi kører til Stone Town. Her går vi ombord i en Dhow, og sætter kursen mod Prison Island for at se fængslet samt de store landskildpadder på øen. Derefter snorkler vi med guiden som lærer os hvordan vi kan se de farvespækkede koraller og tropiske fisk. Vi sejler videre mod en sandbanke med utallige fugle der flyver rundt over os, og spøgelseskrabber der kravler henover sandet.

Vi spiser frokost på sandbanken hvorefter der er mere tid til snorkling, afslapning og historier fra guiderne om at sejle på de syv have.

Vi er retur ca. 15.30.

Læs mere

På sydspidsen af Zanzibar ligger fiskerlandsbyen Kizimkazi. Herfra kan du sejle ud på en lille bådtur og med stor sandsynlighed se både delfiner og pukkelhvaler, som der er mange af i området.

Hvis du er rigtig heldig, kan du komme til at svømme helt tæt på delfinerne, hvilket er en helt unik oplevelse.

Turen tager ca. 3 timer og ligger om eftermiddagen for at undgå de mange turister, der kommer om formiddagen.

Læs mere

Fra Stone Town kan du gå ombord på en en lokal Dhow og komme til paradisøen Prison Island – også kendt som Changuu Island.

Den historiske ø var tidligere ejet af slavehandlere og blev brugt til at holde slaver indespærret, indtil de skulle sendes videre eller sælges. Selve fængslet er bygget i 1893, da øen kommer under britisk styre, og selvom fængslet aldrig nåede at blive brugt som fængsel, har navnet ”Prison Island” hængt ved.

Hovedattraktionen på øen er i dag de mange kæmpeskildpadder, men de smukke, hvide sandstrande er bestemt også anbefaleseværdige, og det krystalklare vand er perfekt til både badning og snorkling blandt farverige fisk og koraller.

Læs mere

Tropiske frugte, krydderier og mange sjældne plantearter er blandt vegetationen på denne guidede tur der giver en forklaring på hvorfor Zanzibar bliver kaldt for ”Spice Island”.

Turen tager ca. 3 timer og starter og slutter på hotellet. 

I Kizimbani Village besøger vi en krydderfarm for at dufte og teste de forskellige tropiske frugter og krydderier. Zanzibar har mange friske krydderier som bl.a.: kardemomme, kanel, nellike, sort peber, ingefær, Vanilje stang, citrongræs, muskatnød, samt frisk frugt som ananas, banan, kokosnød, mango, æble og mange flere.

Du kan også opleve sjældne planter som henna busk, Ylang lang (parfumetræ) og annatto (læbestift træ).

Læs mere

Tag til Stone Town som er Zanzibars hovedstad.  Turen tager ca. 3 timer og starter og slutter på hotellet. Vi kører ind til markedet hvor du rigtig kan mærke byens puls. Herfra tager vi videre til Angelican Church of Christ bygget på det gamle slavemarked af Biskop Steers i 1874.

Du kan bl.a. se slavekamre som slaverne ”hang” i til auktionerne på det gamle slavemarked.

Vi tager en gåtur rundt hvor du bl.a. kommer til at opleve nationalmuseet, Forodhani Gardens med det gamle konsulat hvor Dr. Livingstone var inden han blev sendt til England), The Arab Fort, The house of Wonders, Højesterets bygningen, Tip Tip House, Kelele Square, Det gamle britiske konsulat, Børnehjem, den gamle havn og meget mere. I den gamle by er de fleste bygninger over 200 år gamle, og her finder du en masse små eksotiske basarer og butikker.

Læs mere