Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Du bliver kørt til Fumba Village, hvor den hyggelige sejlbåd - en traditionel Dhow med motor - ligger klar til dagens sejltur.
 
Sejlturen foregår hovedsageligt i Menai-bugten, hvor du har mulighed for at møde både pukkelhvaler og delfiner.
 
Under hele turen vil vi stoppe ved forskellige stationer, hvor du vil kunne snorkle, udforske en skjult lagune på Kwale Island, omgivet af mangrove, klatre op i et gammelt baobabtræ og slappe af under solen sammen med sodavand og frugt på en smuk sandbank. Til sidst anker båden op på Kwale Island til frokost, hvor du får grillet fisk og skaldyr, ris, kylling, pomfritter, sodavand, lokale øl og en pragtfuld kaffe. 

Læs mere

Zanzibars første og eneste nationalpark ligger midt i Jozani Forest. Parken har et rigt dyreliv, som blandt andet byder på flere sjældne og truede dyrearter.
 
Du har eksempelvis mulighed for at opleve cirka 40 forskellige sommerfuglearter og 50 forskellige fuglearter. Desuden kan du være heldig at opleve den røde colobus-abe, som efter sigende kun findes på Zanzibar.
 
De høje træer og palmer i Jozani Forest er et smukt syn, og skoven siges at være et stort, levende apotek, hvor hver plante eller træ kan kurere et eller andet.
 
Vær opmærksom på, at det af hensyn til dyr og planter ikke er tilladt at gå uden for stierne uden en guide.
 
Udflugten tager 1-3 timer.

Læs mere

Tag på et stemningsfyldt Dhow Sunset Cruise og nyd den fantastiske solnedgang samt udsigten til Stone Town fra vandet.
 
Sidst på eftermiddagen sejler du ud på det azurblå hav fra Stone Town. Musikanterne ombord tager deres instrumenter frem og spiller sange om kærlighed og tab, imens mandskabet serverer kanapeer og drikke efter eget ønske.

Nyd den smukke solnedgang, hør historier fra mandskabet og slap af, imens du driver stille rundt i de smukke farver fra himlen og havet.

Turen tager 1-2 timer.

Læs mere

Du bliver afhentet på hotellet og kørt til øens hovedstad, Stone Town. Her inviteres du om bord på en dhow og der sætter kursen mod Prison Island.
 
Her får du mulighed for at opleve det fængsel, der husede oprørske slaver i 1860'erne, og senere blev brunt som karantænestation for folk der ønskede at komme i land på Zanzibar.
 
Du kan også oplever de store landskildpadder, dik dik antiloper og påfugle på øen. Bagefter kan du snorkle med guiden, som viser dig, hvordan du spotter de farverige koraller og tropiske fisk. Dhowen sejler videre til en sandbanke, over hvilken utallige fugle flyver og spøgelseskrabber kravler hen over sandet.
 
Efter frokost på sandbanken har du mere tid til at snorkle, slappe af og lytte til guidens historier om at sejle på de syv have.

Læs mere

På sydspidsen af Zanzibar ligger fiskerlandsbyen Kizimkazi. Herfra kan du sejle ud på en lille bådtur og med stor sandsynlighed se både delfiner og pukkelhvaler, som der er mange af i området.

Hvis du er rigtig heldig, kan du komme til at svømme helt tæt på delfinerne, hvilket er en helt unik oplevelse.

Turen tager ca. 3 timer og ligger om eftermiddagen for at undgå de mange turister, der kommer om formiddagen.

Læs mere

Det tager knap en halv time at sejle med motoriseret dhow for at nå denne vidunderlige vestlige historiske ø. Oprindeligt hed den Changuu og var ejet af en rig arabisk købmand, som brugte den som til at holde ulydige slaver indespæret under slaveriet.
 
Under ledelse af den tredje sultan af Zanzibar, lige efter afskaffelsen af slavehandlen i 1873, blev fængslet bygget på øen, hvilket gav den navnet Prison Island, som har hængt ved lide siden.  
 
Øen blev imidlertid senere brugt som karantænestation for alle de østafrikanske lande efter udbruddet af kolera-sygdommen langs Afrikas østkyst, hvor ofrene blev samlet i forskellige dele, inden de blev sendt til øen til videre behandling.
 
I dag er øens hovedattraktion det store kæmpeskildpadde beskyttelsesområde. Disse skildpadder blev først bragt fra Seychellerne som en gave til den omanske sultan. Desuden har øen en hvid sandstrand, en spektakulær naturskov, der vrimler med forskellige arter af fugle og små dyr og et godt nærliggende sted til snorkling. 

Prisen inkluderer:
• Transfer hotel/ø/hotel.
• Engelsk guide.
• Snorkeludstyr
• Adgangsgebyr til kæmpe skildpaddebeskyttelsesområdet. 
 
Varighed: 3 timer

Læs mere

Tropiske frugte, krydderier og mange sjældne plantearter er blandt vegetationen du vil se på denne guidede tur, der giver en forklaring på hvorfor Zanzibar bliver kaldt for ”Spice Island”.

I Kizimbani Village besøger du en krydderifarm for både at dufte og teste de forskellige tropiske frugter og krydderier. Zanzibar har mange friske krydderier som bl.a.: kardemomme, kanel, nellike, sort peber, ingefær, vanille, citrongræs og muskatnød. Du vil også opleve frisk frugt som ananas, banan, kokosnød, mango, æble og mange flere, og du vil få mulighed for at opleve teknikkerne til at klatre i et kokosnøddetræ på første hånd.

Sjældne planter som henna busk, Ylang lang (parfumetræ) og annatto (læbestift træ) er også blandt de gevækster du vil få mulighed for at se.
 
Turen tager ca. 3 timer og starter og slutter på hotellet. 

Læs mere

På denne tur besøger du Stone Town og turen tager ca. 3 timer. Du bliver kørt ind til markedet hvor du rigtig kan mærke byens puls. Herfra tager du videre til Angelican Church of Christ bygget på det gamle slavemarked af Biskop Steers i 1874.

Du deltager i en guidet tur, hvor du bl.a. kommer til at opleve nationalmuseet, Forodhani Gardens med det gamle konsulat, hvor Dr. Livingstones tørrede legeme blev bragt hen, inden det blev sendt til England, The Arab Fort, The House of Wonders, Højesterets bygningen, Tippu Tip's House, Kelele Square, Det gamle britiske konsulat, børnehjemmet, den gamle havn og meget mere. I den gamle by er de fleste bygninger over 200 år gamle, og her finder du en masse små eksotiske basarer og butikker.

Prisen omfatter:
  • Transport til/fra hotel
  • Engelsk guide
  • Adgangsgebyr til det gamle slavemarked

Læs mere