>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Prison Island

Varighed: 3 timer

Det tager knap en halv time at sejle med motoriseret dhow for at nå denne vidunderlige vestlige historiske ø. Oprindeligt hed den Changuu og var ejet af en rig arabisk købmand, som brugte den som til at holde ulydige slaver indespæret under slaveriet. Under ledelse af den tredje sultan af Zanzibar, lige efter afskaffelsen af slavehandlen i 1873, blev fængslet bygget på øen, hvilket gav den navnet Prison Island, som har hængt ved lide siden.  Øen blev imidlertid senere brugt som karantænestation for alle de østafrikanske lande efter udbruddet af kolera-sygdommen langs Afrikas østkyst, hvor ofrene blev samlet i forskellige dele, inden de blev sendt til øen til videre behandling.

 I dag er øens hovedattraktion det store kæmpeskildpadde beskyttelsesområde. Disse skildpadder blev først bragt fra Seychellerne som en gave til den omanske sultan. Desuden har øen en hvid sandstrand, en spektakulær naturskov, der vrimler med forskellige arter af fugle og små dyr og et godt nærliggende sted til snorkling. 


Prisen inkluderer:
- Transfer hotel/ø/hotel.
- Engelsk guide.
- Snorkeludstyr
- Adgangsgebyr til kæmpe skildpaddebeskyttelsesområdet. 

1 pers.
155 USD
2 pers.
80 USD
3-4 pers.
50 USD
5-6 pers.
40 USD
Prisen er pr. person. Turen bestilles på stedet.