Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Adi Assri Beach Resort & Spa

4* strandhotel med 3 swimmingpools, hyggelige bungalows og mulighed for at snorkle direkte fra stranden. Adi Assri Beach Resort & Spa er et sandt paradis!

Adi Assri Beach Resort & Spa

Bali
Adi Assri Beach Resort & Spa er et sandt paradis beliggende ved stranden i den charmerende, lille fiskerby Pemuteran på Balis nordkyst.
 
Pemuteran er stadig et relativt uopdaget paradis, og du finder her en skøn tilbagelænet stemning med kun få andre turister sammenlignet med det sydlige Bali. Her er rig mulighed for at komme helt ned i gear eller tage på opdagelse i området, hvor du blandt andet kan opleve West Bali Nationalpark, Lovinas vilde delfiner og varme kilder eller udforske nogle af de bedste dykkersteder på Bali.
 
På Adi Assri Beach Resort & Spa finder du hele tre indbydende swimmingpools med solsenge og håndklædeservice, og ved den sorte vulkanstrand lige nedenfor hotellet kan du bade eller snorkle direkte fra stranden. Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spaafdeling, som tilbyder afslappende massage og andre spabehandlinger.
 
Ved stranden med udsigt over det smukke hav finder du hotellets restaurant, som serverer et bredt udvalg af velsmagende lokale og internationale retter, og i Bima Bar kan du nyde den smukke solnedgang med en forfriskende drink i hånden. Foretrækker du at gå ud, ligger Adi Assri Beach Resort & Spa ideelt med kort gåafstand til Pemuterans restauranter og butikker.
 
På Adi Assri Beach Resort & Spa bor du i rummelige standardværelser i hyggelige bungalows, som ligger spredt ud i den frodige have med store palmer og farverige blomster. Alle værelser har privat balkon eller terrasse med udsigt over den tropiske have og bjergene samt badeværelse med udendørsbruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. På værelserne finder du også aircondition, safebox, minibar, elkedel med mulighed for at lave kaffe og te, flaskevand, wi-fi og mulighed for roomservice.
 
Det er muligt at booke connecting rooms eller opgradere til andre værelsestyper mod tillæg.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer