Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Alila Manggis

Alila Manggis - 4-stjernet - Candi Dasa

Alila Manggis

Bali

Alila Manggis er et firestjernet hotel beliggende i Karangasem tæt på byen Candi Dasa på sydøstkysten af Bali. Her lever den lokale befolkning stadig efter den traditionelle livsstil, hvor de dyrker ris, væver kurve, fisker mm., og hvis du går en tur rundt i området, vil du kunne opleve de lokales liv og hverdag helt tæt på.

På hotellet er der flere muligheder for at få stillet både sult og tørst. Der er en lille restaurant, som serverer indonesiske og balinesiske specialiteter, og nede ved stranden er der en ocean bar, hvor du kan få serveret en lækker cocktail eller en god drink. Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med at kokkerere på balinesisk, kan du på hotellet deltage i madlavnings-minikursus, hvor du lærer at lave god, lokal mad.

Poolen på hotellet giver mulighed for at blive kølet ned, og selve formen på poolen er lidt speciel. Den er nemlig formet som en omvendt pyramide, så der er lavest ved kanterne og dybest i midten.

Værelserne er indrettet i moderne stil med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelserne er der aircondition, gratis wi-fi, safebox, minibar og TV, og alle værelserne har privat terrasse eller balkon.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer