Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Alila Seminyak

Alila Seminyak - 5-stjernet - Kuta

Alila Seminyak

Bali

Alila Seminyak er et femstjernet hotel, der ligger i den mere stille ende af den otte kilometer lange strand, som strækker sig fra Kuta til Legian. Området er blevet en af Balis mest populære turistdestinationer. Her er masser af aktiviteter, blandt andet surfing og andre vandaktiviteter. Du kan også opleve den smukke solnedgang eller tage ud og shoppe - herfra er der ikke langt til nogle af delene. Ligeså ligger der flere kulturelle oplevelser inden for kort afstand, blandt andet Uluwatu-templet, samt frodige landskaber, som indbyder til en god vandretur.

På hotellets eget område er der dog også rig mulighed for at holde dig aktiv under opholdet. Der er fem forskellige pools, hvoraf en er til familier med børn og en er en partypool. Du kan også benytte fitnesscentret eller tage shuttlebussen direkte ind til centrum af byen Seminyak. Her kan du gå en tur eller leje en cykel og tage sightseeing på to hjul.

Når sulten melder sig, kan du vælge en af de to spisesteder på hotellet. Der er en lille restaurant, der serverer fiskeretter, og en anden restaurant, der serverer pizza og kødretter. Der er også en strandbar, der serverer lækre, smagfulde drinks.

Værelserne er indrettet i moderne og elegant stil og er designet til at give dig et godt ophold. Du får blandt andet en kingsize bed, safebox, TV og egen terrasse eller balkon. 

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer