Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Bali Palms Resort

Bali Palms Resort ligger direkte ved stranden i den hyggelige kystby Candidasa med gåafstand til byens restauranter og butikker. Læs mere og få et tilbud her.

Bali Palms Resort

Bali
Beliggende direkte ved strandpromenaden i den hyggelige kystby Candidasa finder du Bali Palms Resort – et fint hotel med en storslået udsigt over havet, øerne og bjergene i baggrunden.
 
Hotellet ligger i udkanten af Candidasa med kun 5 minutters gang til byens udvalg af restauranter, barer og butikker. Her er altså rig mulighed for både at slappe af og gå på opdagelse i den hyggelige by.
 
På Bali Palms Resort findes en stor swimmingpool med behagelige solsenge og parasoller, hvor du kan nyde en afslappende fridag eller komme ned i gear efter en lang og oplevelsesrig dag.
 
Trænger du til forkælelse, er det desuden muligt at tilkøbe balinesisk massage, pedicure eller andre spabehandlinger i Palms Spa.
 
Hotellets bar og restaurant ligger direkte ved stranden med en fantastisk udsigt og serverer en god blanding af lokale og internationale retter.
 
Bali Palms Resort tilbyder desuden vaskeservice, wi-fi og roomservice samt gratis shuttlebus til den anden ende af byen. Hotellet har desuden eget dykkercenter samt spillerum med blandt andet poolbord, dart og spillemaskiner.
 
På Bali Palms Resort Candidasa bor du i et pænt indrettet Superior-værelse med traditionelle, håndlavede træmøbler og eget badeværelse med bruser. Alle værelser på hotellet har desuden TV, wi-fi, aircondition og loftvifte.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer