Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Bali Taman Beach Resort and Spa

Børnevenlig strand, swimmingpool, børnepool og familieværelser. Bali Taman Beach Resort and Spa er et fantastisk familiehotel i Lovina. Læs mere her!

Bali Taman Beach Resort and Spa

Bali
Bali Taman Beach Resort and Spa er et hyggeligt strandhotel i charmerende, balinesisk stil beliggende i smukke omgivelser ned til den fine, sorte vulkanstrand i Lovina.
 
Stranden i Lovina er yderst børnevenlig med roligt vand og fint, sort sand. Langs stranden ligger de farverige perahu-både på række, og der er en skøn, afslappet stemning.
 
På Bali Taman Beach Resort and Spa findes en indbydende swimmingpool samt separat børnepool, som med sine 40 cm dybde er ideel for mindre børn. Ved poolen er der også behagelige liggestole og parasoller samt en overdækket poolbar, som serverer et udvalg af snacks samt friske frugtjuicer, cocktails og meget mere.
 
Hotellet har også en tennisbane, som det er gratis at bruge, og vil du forkæle dig selv, tilbyder hotellets spaafdeling en række afslappende spabehandlinger, som kombinerer traditionelle og moderne teknikker og garanterer forkælelse for krop og sjæl.
 
Hotellets restaurant Tasbih sætter en ære i at tilberede velsmagende indonesiske og internationale retter med friske, lokalt producerede ingredienser, og her kan hele familien finde nye livretter.
 
Alle værelser på Bali Taman Beach Resort and Spa er indrettet med moderne faciliteter som aircondition, wi-fi, mulighed for at lave kaffe og te, eget badeværelse med bruser samt terrasse eller balkon med udsigt til haven. Familieværelser er tilgængelige ved minimum 2 voksne og 2 børn.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer