Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Bucu Guest House

I gåafstand fra Monkey Forest, kongepaladset og et væld af spisesteder finder du charmerende Bucu Guest House. Læs mere om hotellet og få et tilbud her.

Bucu Guest House

Bali
Bucu Guest House er et enkelt og yderst charmerende hotel i traditionel, balinesisk stil.
 
Med sin beliggenhed i hjertet af Ubud med kort afstand til attraktioner som Monkey Forest og kongepaladset samt et væld af spisesteder er Bucu Guest House den perfekte base for dig, som gerne vil gå på opdagelse i den verdensberømte kunsterlandsby.
 
Bucu Guest House er beliggende i en skøn, tropisk have, som byder på en helt unik, afslappende atmosfære, og ved den indbydende swimmingpool med solsenge og parasoller er der rig mulighed for at komme ned i gear eller tage en kølende dukkert efter en oplevelsesrig dag. På hotellet findes desuden restaurant, vaskeri, wi-fi, roomservice samt mulighed for at leje cykler.
 
Alle værelser på charmerende Bucu Guest House har egen balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til den frodige have eller poolområdet. Værelserne er enkelt indrettede med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og garderobe samt badeværelse med gratis toiletartikler. På værelserne findes desuden wi-fi og aircondition.
 
Vær opmærksom på, at hotellet ikke er velegnet for gangbesværede, da der er en del niveauforskelle og trapper på området.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer