Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort - 5-stjernet - Seminyak

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort

Bali

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort er et lækkert femstjernet hotel, som ligger i hjertet af Seminyak, med kort afstand til både stranden og gode strandklubber. Hotellet har sit eget private strandområde, som du naturligvis kan benytte under dit ophold.

Hvis du er mere til pool, kan du også hoppe i den tredelte pool på hotellet. Hvis du trænger til bare at slappe af, er der liggestole i poolområdet, og en poolbar, som serverer diverse drinks og snacks.

Skal der derimod ske lidt mere, kan du træne i hotellets døgnåbne fitnesscenter eller tage på shopping i området omkring hotellet. For de yngste gæster, er der mulighed for at deltage i børneklubben, som arrangerer forskellige aktiviteter, som børnene kan være med i.

Der er to restauranter på hotellet, som byder på forskellige lokale og internationale retter, samt et steakhouse, som er for dig, der elsker store bøffer.

Værelserne på hotellet er moderne indrettet og har præg af balenesisk stil. På værelserne er der gratis wi-fi, og alle værelserne har en privat terrasse eller balkon. Desuden er værelserne udstyret med aircondition, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, og der er eget badeværelse.

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset. 

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer