Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Menjangan Dynasty Resort

Menjangan Dynasty Resort - 5-stjernet - Banyuwedang Bay

Menjangan Dynasty Resort

Bali

Menjangan Dynasty Resort er et femstjernet resort bestående af luksuriøse, afrikansk-inspirerede telte i høj kvalitet, der giver dig muligheden for at være tættere på naturen, mens du stadig lever i luksus.

Resortet ligger lige ned til stranden og har en fantastisk udsigt ud over det blide, azurblå vand i Banyuwedang-bugten på nordvestkysten af Bali.

På hotellet er der flere faciliteter og aktiviteter, som du kan benytte under dit ophold. Blandt andet er der en infinity pool, hvor du kan dykke ned til 3,5 meters dybde. Du kan også slappe af i spa-afdelingen, hvor der blandt andet er en terrasse til zoneterapi, og du kan få en lækker massage i en af de private spa-kabiner. Der er desuden en bambuspavillon, hvor du kan dyrke yoga.

De forskellige restauranter på hotellet serverer alt fra morgenmad og eftermiddagste til lækre, internationale retter til aftensmad og små snacks i løbet af dagen. I baren kan du nyde en farverig og smagfuld cocktail.

Værelserne på Menjangan Dynasty Resort er alle indrettet i luksustelte med trægulve, queen size seng, læselampe, skrivebord og minibar. Der er privat badeværelse med toiletartikler, og ude foran teltet er der en terrasse med liggestole, så du kan ligge og slappe af, mens du nyder den smkke udsigt.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer