>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Radha Phala Resort & Spa

Radha Phala Resort & Spa er et trestjernet hotel, der ligger ved landsbyen Banjar Kumbuh, kun fem kilometer fra Ubud.

Fra hotellet er der en betagende udsigt over rismarkerne og de frodige haver, og herfra kan du nyde synet af det smukke landsbymiljø, som hotellet ligger i, samt opleve den måde, den balinesiske lokalbefolkning lever på.

Du har mulighed for at tage en dukkert i poolen, og til børnene er der egen børne-pool. I pool-området er der en pool-bar, som serverer lækre drinks, og hvis du ønsker, kan du få en omgang lækker massage i spa-afdelingen.

Restauranten på hotellet tilbyder lækker mad fra både Asien og Europa, og ellers kan du også finde masser af restauranter og barer i Ubud, hvis du gerne vil ud af huset.

Værelserne på hotellet er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og du får også aircondition, TV, minibar, telefon og privat badeværelse med toiletartikler på alle værelserne. Desuden tilbyder hotellet vaskeservice, mulighed for opbevaring af bagage samt taxi-service.

Vejr og klima