Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ramayana Candidasa

Bo direkte ned til havet ved rolige og charmerende Candidasa på Balis østkyst. Læs mere og se billeder af Ramayana Candidasa her.

Ramayana Candidasa

Bali
Ramayana Candidasa er et lækkert, 4-stjernet hotel beliggende direkte ned til havet ved Candidasa på Balis østkyst.
 
Hotellet er beliggende i en frodig og tropisk have med en spektakulær panoramaudsigt over det smukke hav og med kun 5 minutters kørsel til byens butikker, restauranter og barer.
 
Drømmer du om sand mellem tæerne, har hotellet et privat strandafsnit i gåafstand fra hotellet, og en lille køretur derfra finder du Virgin Beach, som med sin uspolerede, hvide sandstrand er et populært udflugtsmål.
 
Det lækre og indbydende poolområde med behagelige liggestole og parasoller er uden tvivl samlingspunktet på Ramayana Candidasa. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over havet, tage en forfriskende dukkert eller slappe af i skyggen med en god bog.
 
Trænger du til at få pulsen op, kan du benytte hotellets træningsfaciliteter. Foretrækker du derimod at komme helt ned i gear, kan du slappe af på en solseng i den hyggelige Zen Garden eller forkæle dig selv med en afslappende, balinesisk massage i Rama Spa.
 
Når sulten melder sig, byder restauranten GARPU på lækre, internationale retter med udsigt over det smukke hav.
 
Alle værelser på Ramayana Candidasa er indrettet i moderne, balinesisk stil med privat balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til den frodige have. Værelserne har desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt aircondition, minibar, wi-fi, TV samt mulighed for at lave kaffe og te.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer