Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Royal Casa Ganesha

Royal Casa Ganesha ligger mellem frodige risterrasser ved Ubud og har egen restaurant, infinity-pool og mulighed for at leje cykel. Læs mere og book her.

Royal Casa Ganesha

Bali

Royal Casa Ganesha ligger i idylliske omgivelser blandt frodige, grønne risterrasser uden for den berømte kunsterby Ubud. Her er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde Balis smukke natur.

Vil du gerne udforske omgivelserne, kan du leje en cykel eller tage med hotellets gratis shuttlebus, og efter en oplevelsesrig dag kan du slappe af på solterrassen eller tage en dukkert i den indbydende infinity-pool, som ligger med udsigt over de grønne risterrasser. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets spaafdeling.

Hotellets hyggelige restaurant er bygget op af naturlige materiale og smelter med sin unikke arkitektur smukt ind i omgivelserne. Her serveres velsmagende internationale retter, og vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du starte dagen med en flydende morgenmad i swimmingpoolen (tilkøb).

Alle værelser på Royal Casa Ganesha er rummelige og moderne indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar og tv. Værelserne har desuden badeværelse med badekåber, tøfler og gratis toiletartikler samt privat balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af efter en skøn dag.

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer