Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Santorini Beach Resort

Santorini Beach Resort - 3-stjernet - Gili Trawangan

Santorini Beach Resort

Bali

Santorini Beach Resort er et trestjernet hotel, som ligger på øen Gili Trawangang øst for Bali. For at komme dertil, skal du med båd fra Bali.

Hotellet er inspireret af den græske ø Santorini. Farverne på hotellet er blå og hvid, i kombination med træstruktur på bygningerne for at få noget af naturen med. Hotellet ligger meget tæt på stranden, og der er ca. 10-15 minutter i hestevogn ind til centrum. 

Hotellets placering helt vest på Gili Trawangan gør stedet ideelt til at opleve den smukke solnedgang. Tag evt. en god drink med og sæt dig godt til rette, så du kan nyde synet i ro og mag.

På Santorini Beach Resort er der en pool, som er åben året rundt. Her kan du tage en dukkert eller slappe af i liggestolene i pool-området. Hvis der skal ske lidt mere, kan du på hotellet leje en cykel og tage en cykeltur rundt på den smukke ø.

Hotellet har ingen restaurant, men inden for kort gåafstand fra hotellet er der flere restauranter og barer at vælge imellem.

Værelserne på hotellet er hytter af høj standard, og de har alle eget badeværelse, aircondition, minibar, TV, wi-fi samt privat terrasse eller balkon. Der er daglig rengøring på hotellet. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer