>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sawah Indah Villa

Sawah Indah Villa er en sand perle beliggende i det uturistede Sidemen. Et lille og intimt hotel beliggende i rolige og idylliske omgivelser med en spektakulær udsigt over de frodige risterrasser og majestætiske bjerge.

Her får du en sjælden mulighed for en autentisk oplevelse i et af Balis smukkeste, uudviklede landområder mellem traditionelle landsbyer og betagende landskaber. Her kan du virkelig fordybe dig i både naturen og den lokale kultur.

Du kan også tage en dukkert i den skønne swimmingpool, slappe af på en af liggestolene på solterrassen, lade dig forkæle med en afslappende spabehandling eller nyde et velsmagende måltid i hotellets hyggelige restaurant, som byder på lækre indonesiske, thailandske og internationale retter.

På Sawah Indah Villa bor du i pæne og rummelige værelser indrettet i balinesisk stil med træmøbler, dobbeltseng med myggenet, safebox, ventilator, minibar og wi-fi. Alle værelser har desuden eget badeværelse med badekar samt en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde udsigten til de frodige, grønne omgivelser.

Vejr og klima