>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Swiss Belhotel Segara Nusa Dua

Swiss Belhotel Segara Nusa Dua er et firestjernet hotel, hvor afslapning er det absolutte nøgleord. Hotellet ligger i Balis førende turistmål, Nusa Dua, og er en lækker kombination af luksus og ægte balinesisk gæstfrihed. Hvis du ønsker en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor du rigtig kan nyde det smukke Bali, så kan du trygt vælge dette hotel.

Hotellet er omgivet af tropisk anlagte haver, to lagunepools og store områder med rig mulighed for solbadning. Hotellets café har udsigt ud over poolen og vandfaldet, og her kan du nyde lækre, internationale og lokale retter.

På hotellet er der spaafdeling og jacuzzi, og som gæst kan du frit benytte hotellets fitnessrum. Overalt på hotellet er der i øvrigt gratis wi-fi, som du kan bruge.

Der er flere forskellige værelsestyper på hotellet, men fælles for dem alle er lækker, luksuriøs indretning. På alle værelserne er der enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, og værelserne har aircondition, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter, minibar og eget badeværelse. 

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Vejr og klima