Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Taman Harum Cottages

Oplev balinesisk charme, idylliske omgivelser og et skønt poolområde på Taman Harum Cottages. Læs mere og se billeder af hotellet her.

Taman Harum Cottages

Bali
Drømmer du om at opleve det ”ægte” Bali? Så er Taman Harum Cottages det helt rigtige hotel for dig. Her får du fantastisk, balinesisk stemning i idylliske omgivelser med frodige haver og Ubuds smukke rismarker lige uden for døren.
 
Taman Harum Cottages er beliggende lige uden for landsbyen Ubud – også kendt som Balis kunstneriske centrum. Her får du rolige og idylliske omgivelser, mens den gratis shuttle-bus nemt fragter dig til byens restauranter, butikker og seværdigheder på kun fem minutter.
 
Den indbydende swimmingpool ligger med udsigt til de frodige rismarker og er det perfekte sted at nyde solens stråler, tage en svalende dukkert eller bare slappe af og lade den balinesiske stemning krybe helt ind under huden.
 
På Taman Harum Cottages er det desuden muligt at deltage i en lang række aktiviteter, såsom balinesisk dans og musik, madlavning, gåture i rismarkerne og meget mere. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende massage eller gøre brug af hotellets yoga-/meditationsrum.
 
Hotellet tilbyder også roomservice, safebox i receptionen, internet og vaskeservice samt egen bar og restaurant, som serverer lækre lokale og internationale retter.
 
Alle de rummelige værelser på Taman Harum Cottages har eget badeværelse, TV og aircondition. Rejser I med børn, er det muligt at opgradere til en toværelses villa, så hele familien kan bo sammen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer