Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Tijili Hotel Benoa

Tijili Hotel Benoa - 4-stjernet - Tanjung Benoa

Tijili Hotel Benoa

Bali

Tijili Hotel Benoa er et firestjernet hotel, som ligger på halvøen Tanjung Benoa, der er kendt for sine fantastisk flotte strande.

Hotellet ligger helt ned til stranden, hvorfra det er muligt at prøve kræfter med forskellige typer vandsportsaktiviteter. I kort gåafstand fra hotellet finder du også et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

På hotellet er der en 32 meter lang pool, hvor den ene ende er lavvandet, hvorfor den egner sig godt til børn. Hvis du vil have "pool with a view", bør du tage en dukkert i poolen på hotellets tagterrasse, hvorfra du får den mest fantastiske udsigt ud over havet.

For de mindste gæster er der på hotellet en børneklub, som arrangerer forskellige aktiviteter, som børnene kan deltage i. I mellemtiden kan du få en afslappende massage i hotellets spa-afdeling.

Der findes også forskellige restauranter og barer på hotellet, som alle serverer lækker mad og smagfulde drikkevarer. 

Værelserne på Tijili Hotel Benoa har en god komfort, så alle gæster føler sig velkomne. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og på alle værelserne er der gratis wi-fi, TV og minibar. Derudover har værelserne naturligvis privat badeværelse samt terrasse eller balkon. 

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer