Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort er et skønt, familievenligt hotel med swimmingpool, børnepools, restaurant og rummelige familieværelser nær Ubuds berømte abeskov.

Ubud Wana Resort

Bali

Ubud Wana Resort er et skønt og meget familievenligt resort med en fantastisk beliggenhed blot 5 minutters gang fra den berømte abeskov. Hotellet ligger i rolige omgivelser med hyggelige cafeer lige uden for døren og gåafstand til Ubuds pulserende centrum.

På Ubud Wana Resort findes tre dejlige swimmingpools, heraf to lavvandede børnepools, hvor familiens mindste kan plaske og lege i ro og mag. Ved poolen findes også en poolbar, som serverer lækre snacks samt forfriskende smoothies, juicer, cocktails og kolde øl i løbet af dagen.

For de voksne er der en skøn spaafdeling, hvor I kan forkæle jer selv med en spabehandling eller en afslappende massage.

Ubud Wana Resort har også en hyggelig restaurant på øverste etage med en stor tagterrasse, hvor I kan nyde maden og den vidunderlige udsigt til de grønne omgivelser. Trænger I til en pause fra varmen, er der også mulighed for at sidde inde. Restauranten byder på en lækker morgenbuffet samt et udvalg af velsmagende, indonesiske og internationale retter resten af dagen.

I bor i et pænt og rummeligt dobbelt- eller familieværelse med udsigt til Ubud Wana Resorts frodige, grønne have og nem adgang til swimmingpoolen. Alle værelser er indrettet med solide træmøbler, gode madrasser og eget badeværelse. Der er desuden wi-fi, tv og mulighed for at lave kaffe/te.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer