Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Villa Karma Loka Sidemen

Oplev den rolige skønhed ved Villa Karma Loka, et fortryllende overnatningssted i Sidemen på Bali. Dyk ned i fredelige landskaber, nyd den udendørs pool og slap af med spa-behandlinger. Ideel for at udforske Østbali, med nem adgang til Tirta Gangga og Besakih-templet.

Villa Karma Loka Sidemen

Bali

Villa Karma Loka tilbyder charmerende indkvartering i den maleriske by Sidemen på Bali, et ideelt sted for dig, der søger ro og skønhed i Balis landskab. Her kan du nyde rolige gåture i naturen og for de eventyrlystne er der muligheder for vandreture og cykelture i det omkringliggende område.

Resortet byder på flere attraktive faciliteter, herunder en udendørs pool og en vedligeholdt have, der bidrager til en afslappet stemning. Du kan også nyde afslappende massagebehandlinger og andre spa-tilbud. Et af højdepunkterne er den imponerende udsigt over de nærliggende rismarker. 

Værelserne på Villa Karma Loka er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge og er udstyret med loftsvifte samt med charmerende træmøbler, hvilket tilføjer en rustik charme.

Restauranten Lihat Sawah tilbyder lækre måltider med en international menu, hvor du kan nyde din mad med udsigt over den smukke have.

For dig, der ønsker at udforske Øst-Bali, er Villa Karma Loka et fremragende valg, beliggende kun en halv time fra Besakih-templet og 45 minutter fra Tirta Gangga-vandpaladset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer