Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Wapa di Ume Sidemen

Wapa di Ume Sidemen - 4-stjernet - Sidemen

Wapa di Ume Sidemen

Bali

Wapa di Ume Sidemen er et femstjernet resort, der ligger smukt omgivet af rismarker og frodig skov i Sidemen i den østlige del af Bali.

Fra hotellet er der cirka 35 minutters kørsel til Klungkung-markedet og 45 minutter til kystbyen Candi Dasa.

Hotellet har to infinity-pools, hvor du kan slappe af og nyde den betagende udsigt. Hvis der skal sved på panden, kan du træne i fitnesscentret, eller du kan deltage i yoga-undervisning, som tilbydes på forskellige niveauer, så alle kan være med.

På hotellet finder du en flot restaurant, som serverer forskellige retter fra både det indonesiske og europæiske køkken, ligesom de også har deres helt egne og unikke signatur-retter. Hvis brunchen skal nydes på en lidt anderledes måde, kan du bestille en flydende brunch, som serveres i en af de to pools på hotellet. I baren kan du i øvrigt få en lækker drink eller cocktail.

Værelserne på hotellet er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er aircondition, minibar og privat badeværelse. Du får desuden privat balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt over rismarkerne eller de frodige skove.

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset. 

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer