Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Arenal Paraíso Resort and Spa

Arenal Paraíso Resort and Spa

Costa Rica
Arenal Paraíso Resort & Spa er beliggende få minutter fra den imponerende Arenal-vulkan i Alajuela-provinsen, La Fortuna. Resortet tilbyder en afslappende og uforglemmelig ferieoplevelse, omgivet af Costa Ricas natur.
 
Resortet har et væld af aktiviteter som du kan afprøve. Du kan prøve ziplining, hvor du svæver gennem regnskoven på kabler, hvorfra du kan opleve fantastiske udsigter og måske spotte tukaner, aber og sommerfugle. Du kan også tage på en rideture gennem forskelligartet terræn og til et udsigtspunkt tæt på Arenal-vulkanen. Trænger du til afslapning, kan du tage til resortets spa, som tilbyder et bredt udvalg af afslappende krops- og skønhedsbehandlinger. 
 
Resortet byder på naturlige varme kilder rig på helbredende mineraler, som stammer fra en underjordisk flod ved Arenal-vulkanen. Der findes 11 termiske mineralvandsbassiner med varierende temperaturer på stedet. De 11 termiske mineralvandspools har forskellige temperaturer. Resortet har også en almindelig swimmingpool, hvis du trænger til en rigtig dukkert. 
 
Værelserne er rummelige og du kan enten nyde den storslåede udsigt til Arenal-vulkanen eller de frodige haver direkte fra dit værelse. Værelserne har to dobbeltsenge, wifi, aircondition, TV og privat badeværelse.
 
Restauranten byder på lækkert mad med lokale og friske ingredienser.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer