Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Arenal Springs Resort

Arenal Springs Resort

Costa Rica
I hjertet af den fortryllende regnskov i Costa Rica, omgivet af varme kilder og med udsigt til den majestætiske Arenal-vulkan, finder du Arenal Springs Resort. Her bydes du velkommen til paradis, hvor natur og luksus mødes, og hvor uendelige muligheder venter.
 
Du kan slappe af i de naturlige varme kilder eller tage en forfriskende dukkert i en af resortets tre lækre swimmingpools. Du kan også forkæle dig selv ved hotellets spa, der tilbyder et bredt udvalg af afslappende behandlinger og massage.
 
Værelserne er elegant indrettet med enkeltsenge eller en dobbeltseng og er udstyret med moderne faciliteter som aircondition, TV, minibar og wi-fi. Desuden har du din egen private balkon eller terrasse med udsigt til den betagende Arenal-vulkan og den omkringliggende regnskov.
 
Når sulten melder sig, kan du nyde kulinariske mesterværker i en af hotellets fire restauranter. De dygtige kokke anvender lokale, friske råvarer til at skabe delikate internationale og costaricanske retter, der vil fortrylle dine smagsløg.
 
Hotellet er børnevenligt og tilbyder en legeplads, et legeområde, et spillerum og børnemenuer, så hele familien kan nyde den ultimative ferieoplevelse sammen.
 
Velkommen til Arenal Springs Resort, hvor hver dag er en mulighed for at opleve magien i Costa Ricas natur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer