Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel San Bada

Hotel San Bada

Costa Rica
Velkommen til Hotel San Bada, nabo til Manuel Antonio Nationalpark og et stenkast fra Manuel Antonio strand. Dette charmerende hotel indbyder dig til at slappe af og nyde naturen med udsigt til nationalparken og stranden.
 
Hotellets værelser er smukt indrettede og har alle moderne bekvemmeligheder. Værelserne har rummelige badeværelser med regnbruser og hårtørrer. Derudovoer er de udstyret med en privat balkon med udsigt over haven eller junglen, dobbelt- eller enkelsenge med behageligt sengetøj, aircondition, TV, mini køleskab og wi-fi.
 
Hotellet har tre pools, en familiepool med bar og restaurant, en terassepool på 6. etage med udsigt udover nationalparken og havet og til sidst har hotellet også en børnepool ved siden af hovedpoolen. Har du i stedet lyst til at træne, kan du tage et smut forbi træningscenteret på 2. etage. Du kan også besøge spaafdelingen, hvor du kan få massage, ansigtsbehandling eller en manicure/pedicure. 
 
Bliver du sulten, kan du tage forbi hotekkets reststaurant, hvor du kan få lokal og international mad. Du kan også tage på Sushi Bar på 6. etage, hvor du kan få lækkert sushi, drikkevarer og snacks, med den mest fantastiske udsigt.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer