Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Rinconcito Lodge

Rinconcito Lodge

Costa Rica
Rinconcito Lodge er beliggende i Guanacaste, mellem Rincón de la Vieja og Miravalles vulkanerne, 600 meter over havets overflade. Dette familiedrevne hotel har mere end 10 års erfaring og blev skabt for at udnytte områdets natur og klima.
 
Hotellets beliggenhed tilbyder let adgang til flere lokale attraktioner. En kort 20 minutters køretur bringer dig til Rincón de la Vieja Nationalpark, hvor du kan udforske naturen og de mange vandrestier. Kun fem minutters gåtur fra hotellet finder du Rinconcito Eco Adventure Park, som tilbyder en række udendørs aktiviteter for de eventyrlystne. Hotellet er desuden ideelt placeret få kilometer fra Daniel Oduber Lufthavn, hvilket gør det lettilgængeligt.
 
Hvert værelse tilbyder enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, køleskab, sikkerhedsboks, WiFi og en privat balkon eller terasse med udsigt til haven.
 
Nyd det vidunderlige klima fra swimmingpoolen, eller slap af i en hængekøje ved siden af poolen, som er det perfekt til at nyde udsigten og fotografere det lokale dyreliv, herunder fugle, som naturligt befinder sig i området. 
 
Når sulten melder sig kan du besøge hotellets restaurant, som tilbyder nationale og internationale retter med udsigt til bjergene. 
 
Rinconcito Lodge er perfekt for familier og naturelskere, der søger en ferie fuld af sjov, afslapning og udforskning af Costa Ricas natur. 
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer