Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Shawandha Lodge

Shawandha Lodge

Costa Rica
Shawandha Lodge er en tropisk perle beliggende ved naturskønne Puerto Viejo. Denne unikke lodge er omgivet af frodig regnskov, floder og gyldne, caribiske strande, hvilket skaber en uforglemmelig kulisse for dig, der søger eventyr og afslapning i samme oplevelse.
 
På lodgen bor du i rustikke bungalows, som ligger i smukke omgivelser og byder på komfortable værelser. Hver bungalow har privat terasse eller balkon, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt og lytte til naturen. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller enkeltsenge, safebox, myggenet, loftsventilator, en kaffemaskine samt et badeværelse med toilet og bad. 
 
Restauranten på Shawandha Lodge serverer lækre retter med lokale råvarer og en række internationale smage. Maden kan nydes i lodgens åbne spiseområde med udsigt over haven, hvilket skaber en unik spiseoplevelse midt i naturen.
 
For dig der søger total afslapning, tilbyder Shawandha Lodge en spa med en bred vifte af wellness-behandlinger. Du kan også tage en dukkert i en af lodgens to dejlige pools, som er omgivet af palmer og planter og giver et fantastisk indtryk af Costa Rica. Afstanden fra lodgen til den dejlige strand Playa Chiquita er ca. 200 meter.
 
Se frem til en oplevelse, der forbinder dig med Costa Ricas naturskønhed og kultur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer