Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hoteller i Dubai

Stella di Mare er et lækkert, femstjernet hotel, som ligger helt fantastisk og i gåafstand til Dubai Marina, The Walk og den skønne strand ved Jumeirah Beach Residence.
 
Hotellet har en pool, så du kan tage en dukkert, hvis du har lyst, eller du kan nyde en kold drink fra poolbaren, mens du slapper af i en af liggestolene omkring poolen. Der er mulighed for at få sved på panden i fitnesscentret, og i hotellets spaafdeling kan du få lidt selvforkælelse.
 
På Stella di Mare er der tre forskellige restauranter, som hver især byder på lækker mad fra hele verden, som både buffet og a la carte. På 31. etage ligger hotellets bar, som serverer lækre og smagfulde drinks og ægte italiensk kaffe.
 
Alle værelser på Stella di Mare er elegant indrettet med eget badeværelse, dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, TV og kaffemaskine.
 
Med sin centrale placering, er der fra hotellet ikke langt til hverken shopping, restauranter eller barer. Du kan også fra hotellet let gå ned på stranden, hvor der tilbydes et stort udvalg af vandsportaktiviteter.
Læs mere