>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Leopard Beach Resort & Spa

Prisvindende resort beliggende på vidunderlige Diani Beach syd for Mombasa med direkte adgang til den palmeklædte sandstrand og det turkisblå Indiske Ocean.

Hotellet har flere barer og restauranter, så du kan forkæle smagsløgene med god mad og lækre drinks. Hotellet går meget op i bæredygtighed og er i øvrigt kendt for sin flotte morgenmadsbuffet.

Hotellet har et lækkert pool-område samt en spaafdeling, hvor du kan blive selvforkælet. Her kan du dyrke yoga og fitness, få massage eller tag en tur i sauna. Spaområdet er kun for voksne over 16 år.

Desuden har du som gæst på hotellet adgang til flere vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og dybhavsfiskeri, og ikke langt fra hotellet finder du en af Kenyas smukkeste golfbaner.

Der er 178 værelser på hotellet, og de har alle eget bad/toilet med rainshower, privat balkon eller terrasse, TV, skrivebord, wifi, kaffe- og tefaciliteter, roomservice, safebox og minibar.

 

Seaview Chui Cottage, m. halvpension, fra
370 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.