Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Southern Palms Beach Resort & Spa

Rejs til Mombasa og bo på Southern Palms Beach Resort & Spa - Et dejligt hotel i Mombasa beliggende ved de kridhvide sandstrande ved Diani Beach.

Southern Palms Beach Resort & Spa

Mombasa

Southern Palms Resort & Spa er et dejligt hotel, som ligger helt ned til stranden på Diani Beach.

Her er der i den grad mulighed for at slappe helt af - enten under en palme på stranden med det kridhvide sand og turkisblå vand, eller i en af de to pools i pool-området på hotellet.

På hotellet er der flere barer og restauranter, så der er flere muligheder for at få stillet både sult og tørst. Når du er mæt, kan du vælge at gøre brug af nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes på hotellet: fitnessrum, tennis, diverse vandsportsaktiviteter, dykning eller dybhavsfiskeri. For de små gæster er der børneklub, som hver dag arrangerer sjove aktiviteter, som børnene kan være med i.

Der er 298 værelser på hotellet, og de er alle smagfuldt indrettet og har eget bad/toilet. Der er desuden aircondition, privat balkon eller terrasse, safebox, wifi, TV og køleskab. Derudover tilbyder hotellet laundry service, så du kan få vasket tøj under dit ophold.

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Mombasa
  • Kenya, Nairobi
  • Engelsk og Swahili
  • Kenya Shilling (KES)
  • 915.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer