Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Cinnamon Bey Beruwala

Cinnamon Bey Beruwala er et stort og populært hotel med et skønt poolområde, flere restauranter og mange aktivitetsmuligheder. Find din rejse til Sri Lanka her.

Cinnamon Bey Beruwala

Sri Lanka
Cinnamon Bey Beruwala er et stort og populært hotel, som ligger direkte ved den skønne sandstrand mellem Bentota og Beruwala. Her findes alle de faciliteter, du har brug for på en badeferie.
 
Det dejlige poolområde er hotellets naturlige samlingspunkt med en stor swimmingpool, liggestole og parasoller samt en poolbar, som serverer lune snacks, kolde drikkevarer og farverige cocktails. Cinnamon Bey Beruwala har også en separat pool, som er forbeholdt gæster i deluxe-værelser, og for de mindste er der en lavvandet børnepool samt en børneklub.
 
Skal der ske lidt mere, er der mulighed for at spille beachvolley og badminton eller prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som vandski og jetski. Du kan også få pulsen op i træningsrummet eller forkæle dig selv med en afslappende massage eller spabehandling i den dejlige spaafdeling, som også byder på sauna og dampbad.
 
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem flere forskellige spisesteder, som byder på kulinariske oplevelser, der spænder fra internationale og lokale, srilankanske retter til frisklavet sushi.
 
På Cinnamon Bey Beruwala bor du i pæne og moderne superior-værelser med privat balkon eller terrasse og udsigt over haven. Alle værelser har minibar, wi-fi og safebox. Det er muligt at tilkøbe havudsigt.
 
Det er også muligt at opgradere til et værelse i Deluxe Ocean Wing, som er en nyere afdeling med separat poolområde og snackbar forbeholdt gæster i denne afdeling. Deluxe-værelserne har en skøn udsigt over poolen eller havet.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer