Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Eagle Regency Hotel

Få en uforglemmelig ferieoplevelse på Eagle Regency i Kandy. Nyd komfortable værelser, moderne bekvemmeligheder og nem adgang til Kandys ikoniske seværdigheder.

Eagle Regency Hotel

Sri Lanka

Få en uforglemmelig ferieoplevelse på Eagle Regency, centralt beliggende i den fortryllende by Kandy. 

Med faciliteter som gratis Wi-Fi og en døgnåben reception er Eagle Regency det ideelle valg til din næste ferie. Slap af og skab uforglemmelige minder i de behagelige omgivelser. Du kan også nyde en afslappende dag ved hotellets swimmingpool eller tage en forfriskende dukkert efter en dag med fantastiske oplevelser.

Resortets værelser og suiter er inspireret af Sri Lankas gamle arkitektoniske stilarter. Kreative træudskæringer på møblerne, naturlige materialer og moderne bekvemmeligheder vil gøre dit ophold stilfuldt og værdsat. Værelserne på Eagle Regency tilbyder en dobbeltseng samt faciliteter som Wi-Fi, aircondition, minibar og sikkerhedsboks. 

Udforsk de berømte seværdigheder i Kandy, herunder det hellige Dalada Maligawa og de historiske gader, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan også tage på eventyr i Royal Botanical Garden Peradeniya eller dykke ned i den rige kultur og kunst i Kandy Cultural Center.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer