Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Earl's Regent Hotel

Opdag charmen ved Sri Lanka fra hjertet af Kandy på Earl's Regent Hotel. Beliggende ved det pulserende centrum, oplev luksuriøse værelser, forfriskende pool, og en kulinarisk rejse på restauranten.

Earl's Regent Hotel

Sri Lanka

Earl's Regent Hotel ligger smukt indlejret i hjertet af Sri Lanka, nærmere bestemt i den charmerende by Kandy. Hotellet ligger tæt på Kandy Railway Station, det ikoniske Temple of Tooth og der er nem adgang til lokale markeder og butikker. På hotellet kan du nyde den panoramiske udsigt over byen i den forfriskende swimmingpool eller du kan finde fuldstændig afslapning i den veludstyrede spa, hvor de erfarne terapeuter står klar til at forkæle dine sanser.

Mens du udforsker de lokale seværdigheder og kulturelle perler i historiske Kandy, kan du altid vende tilbage til Earl's Regent Hotel, for at slappe af og samle energi. Du bor i velindrettede værelser er en harmonisk kombination af moderne bekvemmeligheder og autentisk lokal charme, skabt for at sikre dig en behagelig og mindeværdig oplevelse. På værelserne har du blandt andet wifi, minibar, privat badeværelse og egen balkon.

Når du bliver sulten, kan du tage til hotellets restaurant, som har en bred vifte af lækre retter.

Tag det næste skridt mod en rejse fyldt med oplevelser, og lad Earl's Regent Hotel være din base for at udforske de fortryllende skatte, som Sri Lanka har at tilbyde. 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer