Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Heritance Ahungalla

Heritance Ahungalla - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Heritance Ahungalla og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Heritance Ahungalla

Sri Lanka

Heritance Ahungalla er et femstjernet hotel, som ligger nord for Galle, helt ned til det Indiske Ocean.

På hotellet er der to pools, som du selvfølgelig frit kan benytte - og bagefter kan du nyde solen med en god bog i hånden. Den ene pool er en såkaldt infinity pool, hvor det - når du er i vandet - ser ud som om poolen går i ét med havet i horisonten. Der er livreddere i poolområdet, men brug af poolsene er selvfølgelig på eget ansvar. Der er en lille souvenirshop på hotellet, hvor du blandt andet kan købe smykker, tasker og lokalt håndværk.

Der er to restauranter og en lille café på hotellet, så du kan få stillet både den lille og den store sult. Der er desuden en hyggelig bar, hvor du kan få serveret en lækker drink.

På hotellet er der god mulighed for at blive underholdt og samtidig få lidt sved på panden. Der er nemlig både fitnesscenter og mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og badminton. Desuden er det muligt at leje cykler, så du kan udforske området på egen hånd.

Hotellets 93 værelser er alle komfortabelt indrettet og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er aircondition, kaffe-/tefaciliteter og wifi, og alle værelser har egen balkon/terrasse, hvor du kan sidde og slappe af og bare nyde udsigten og den smukke solnedgang.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer