Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Insight Resort

Insight Resort - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Insight Resort og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Insight Resort

Sri Lanka

Insight Resort er et lille hotel, som ligger på den sydligste kyst af Sri Lanka, i byen Ahangama. Dette er en lille fiskerlandsby, og når du bor på hotellet, vil du kunne opleve hverdagen for de lokale fiskere.

Du kan naturligvis frit benytte den lækre swimmingpool, eller du kan slappe af i en af liggestolene i poolområdet med en god bog i hånden. For de yngste gæster er der egen børnepool. Hotellet tilbyder laundry service, så du kan få vasket tøj under dit ophold.

Aktivitetsudvalget er stort. Du kan spille beach volley, cricket, frisbee, bordtennis og dart, og der er flere brætspil, som du frit kan låne. I loungen er der TV samt gratis wifi. Hvis du har brug for at blive forkælet lidt, kan du få en afslappende behandling i spaafdelingen eller deltage i yoga-sessions med en erfaren instruktør.

Fra hotellet er der god mulighed for at tage en tur til eksempelvis Galle eller tage på hvalsafari. Du kan også tage ud og svømme med skildpadder eller surfe.

I restauranten kan du få serveret lækker mad fra det spændende a la carte-menukort. Her er der italienske, indiske og asiatiske retter på menuen. Når sulten er stillet, kan du gå i baren og få en smagfuld cocktail eller en kold øl, som du kan nyde til synet af den smukke udsigt og det Indiske Ocean.

På hotellet er der 53 værelser, som er hyggeligt og komfortabelt indrettet. Alle værelserne har aircondition, telefon og gratis vand på flaske.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer