Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Mount Lavinia Hotel

På en klippetop på vestkysten, lige ud til det Indiske Ocean, ligger en af de ældste bygninger på Sri Lanka. Denne bygning hedder i dag Mount Lavinia Hotel, og er et af Sri Lankas mest kendte hoteller - ikke uden grund!

Under kolonitiden valgte guvernør Sir. Thomas Maitland denne fabelagtige lokation til opførelsen af sit palads. Dertil anlagde han en hemmelig tunnel, så han kunne smugle sin udkårne, den portugisiske danser Lovina, ind på paladset.

Efter kolonitiden, har adskillige par gået i guvernørens fodspor, og smuglet deres udkårne væk fra hverdagen og op til dette romantiske paradis. Dog via hovedindgangen efter paladset blev til hotel.

I dag byder det gamle palads på alt hvad hjertet begærer: Du kan forkæle smagsløgene på et af hotellets tre restauranter, forkæle krop og sjæl i den luksuriøse spa, og forkæle øjnene med den fabelagtige udsigt fra hotellets panoramaterrasse og pool.

På værelset finder du gratis wi-fi, safe, aircondition, hårtørrer, minibar og vandkoger til te og kaffe.

Løb en tur på løbebåndet i fitnessrummet, shop løs i hotellets shopping arcade, eller få en klipning i frisørsalonen. 

Mount Lavinia Hotel er ren selvforkælelse og er, trods sine efterhånden mange år på bagen, stadig en guvernør værdig.

Dobbeltværelse m. morgenmad, fra
350 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.