Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Mount Lavinia Hotel

Mount Lavinia Hotel - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Mount Lavinia Hotel og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Mount Lavinia Hotel

Sri Lanka

Mount Lavinia Hotel ligger på en klippetop på vestkysten af Sri Lanka, lige ud til det smukke Indiske Ocean. Bygningen, som hotellet ligger i, er en af de ældste på Sri Lanka, og selve hotellet er et af de mest kendte hoteller på øen. 

Og det er ikke uden grund. Under kolonitiden valgte guvernør Sir Thomas Maitland denne fabelagtige lokation til opførelsen af sit palads. Dertil anlagde han en hemmelig tunnel, så han kunne smugle sin udkårne, den portugisiske danser Lovina, ind på paladset.

Hotellet er siden blevet sat i stand og er i dag stadig en guvernør værdig.

Som gæst kan du naturligvis frit benytte den lækre pool, og bagefter kan du slikke sol på den flotte panoramaterrasse. Hvis du har brug for lidt selvforkælelse, kan du i spaafdelingen få en afslappende massage, eller du kan lægge en tur forbi frisøren. Du kan også få sved på panden i fitnesscentret eller tage på shoppingtur i hotellets shopping arcade.

Ikke langt fra hotellet er der en lækker sandstrand, hvor der er liggestole og parasoller. Her kan du ligge og dase og nyde udsigten til det Indiske Ocean.

Der er ikke mindre end tre restauranter på hotellet, som alle serverer lækker mad fra hele verden.

På hotellet er der 34 værelser, som alle har eget badeværelse med hårføner og toiletartikler. Der er også gratis wifi, minibar, safebox, aircondition, TV samt kaffe- og tefaciliteter på værelset.

Mod ekstra tillæg kan du opgradere værelset, så du får havudsigt.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer