Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Occidental Eden Beruwala

Forkæl dig selv i spaen, udforsk lokale og internationale smagsoplevelser restauranterne og nyd solnedgangen ved swimmingpoolen. Perfekt til en afslappende familieferie eller en romantisk get-away.

Occidental Eden Beruwala

Sri Lanka

Occidental Eden Beruwala er et tropisk paradis, en oase af ro beliggende langs Det Indiske Oceans kyst på Sri Lankas vestkyst.

Udnyt din ferie i dette paradis og nyd den store swimmingpool, hvor du kan køle ned fra varmen mens du nyder en forfriskende drink. Eller tag i wellness-centret, som tilbyder et bredt udvalg af spa-behandlinger. Du kan også nyde solen på en solseng ved stranden, se solnedgangen og gå langs kilometerlange uberørte strande. Dette er blot nogle af de fornøjelser, du kan nyde under dit ophold på hotellet.

Med 158 værelser tilbyder Occidental Eden Beruwala et fristed til afslapning og ro. Hvert værelse er indrettet med inspiration fra den lokale kultur og giver maksimal komfort for alle typer af ophold. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt med bekvemmeligheder som aircondition, wi-fi og TV. Alle værelser har desuden balkon eller terasse med udsigt over enten haven, poolen eller havet.

Vælg mellem et bredt udvalg af restauranter i 3 forskellige spiseområder, som alle byder på en hyggelig atmosfære. Nyd det lokale og internationale køkken, temaaftener, snacks og nogle af de bedste beliggenheder i området. På Occidental Eden Beruwala skal hvert øjeblik af dit ophold være noget særligt. Du kan også nyde en privat middag under stjernerne i et intimt og romantisk rum på Beruwala Beach, og tage på en unik kulinarisk rejse med din partner.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer